Şopengazi Hayvan Barınağı hakkında soruşturma başlatıldı

18 Ekim 2012 Perşembe 15:06
Şopengazi Hayvan Barınağı hakkında soruşturma başlatıldı






İZMİR (CİHAN)- İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan Şopengazi Hayvan Barınağı hakkında soruşturma başlatıldı Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan vatandaşlar, Deli Ömerli köyündeki barınaktan pis kokuların yayıldığını, çevreyi zehirlediğinı, yakınında bulunan Tahtalı Barajı'nı kirlettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Soruşturma başlatan başsavcılık da inceleme jandarma ekiplerini görevlendirdi.

Hayvan barınağından pis kokuların yayıldığını belirten vatandaşlar, zehirli atıklarının da baraja aktığını öne sürdü. Şopengazi Hayvan Barınağı kurucusu ve gönüllü yöneticisi olan DOHAYDER Başkanı Nebiha Deprem, Barınağın çevreyi zehirlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulunulmuş. Bununla ilgili jandarma ekipleri gelerek incelemeler yaptı. Kesinlikle böyle bir durum söz konusu değildir. Temizliğe ve hijyene dikkat ediyoruz. Havzaya zarar vermiyoruz. Hayvanlar veterinerlerimiz tarafından kontrol altında ve barınağımız ormanlık alanda, barajın 3 kilometre uzağında. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.