TAGİD Gürcistan´da iş alanlarını araştırdı

15 Aralık 2012 Cumartesi 10:26
TAGİD Gürcistan´da iş alanlarını araştırdı






MERSİN (CİHAN)- Mersin´in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Tarsus Girişimci İşadamları Derneği (TAGİD), 18 kişilik heyetle iş imkanlarını araştırmak üzere Gürcistan´a gezi düzenledi. TAGİD Başkanı Faruk Kıraç, Başkan Yardımcısı Mehmet Koçak, Yönetim Kurulu ve üyelerden oluşan heyet, Batum şehrinde ticaret yapabilecekleri alanları incelemek üzere iki günlük iş gezisinde biraraya geldi.

Heyet, başkonsolos ve ticari ataşeyle görüşerek Batum hakkında resmi bilgileri aldıktan sonra Türkiye´den giden ve orada ticaret yapan işadamlarını ziyaret etti. Konu hakkında açıklama yapan Kıraç, Batum´un ticaret yapmaya çok müsait olduğunu, 1,5 günde şirket kurulabileceğini söyledi. Ulaşımı kolay, iklimi müsait Gürcistan´a gidecek olanların sadece nüfus cüzdanıyla girebileceğini, pasaporta gerek olmadığını vurguladı. TAGİD Başkanı Kıraç, İşadamlarımızla gerekli incelemeleri yaptık. Gürcistan hakkında çok faydalı ticari bilgiler edindik. Müteahhitlik ve daha birçok alanda iş yapma imkanı var. Tarsuslu hemşehrilerimizin, Gürcistan'ı ve Batum´u değerlendirmesini istiyoruz. dedi. TAGİAD heyeti, iş görüşmeleri yaptıktan sonra Batum´un tarihi yerlerini gezerek yurda döndü. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.