Vatandaş böyle tepki gösterdi | 40 yıl çalıştım, üstüne bir de sürtük oldum

Türkiye'de milyonlarca insan ekonomik krizle boğuşurken, öfkesini sokak röportajlarında dile getirmeye devam ediyor. 

07 Haziran 2022 Salı 09:27
Vatandaş böyle tepki gösterdi | 40 yıl çalıştım, üstüne bir de sürtük oldum






Vatandaş böyle tepki gösterdi | 40 yıl çalıştım, üstüne bir de sürtük oldum


Yoksulluğun pençesinde hayatta kalma savaşı veren vatandaşlar, kendilerine uzatılan mikrofonlarda içini dökerken, siyasilere de tepkisini dile getirmekten çekinmiyor.

Kanal Dünya isimli Youtube kanalında yayınlanan röportajda bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi eylemlerine katılanlara "sürtük" demesine tepki gösterdi. Vatandaş, derdini “Biz açız. Üstüne de bak sürtük olduk. 40 sene çalıştım, vergi ödedim.Sonucunu da aldım, sürtük oldum” sözleriyle anlattı.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan geçen hafta grup toplantısında Gezi eylemlerine katılanlar için şunları söylemişti: “Düşünün Dolmabahçe Valide Sultan Camii’nin içinde bu eşkıyalar, bu teröristler bira şişeleriyle, bira kutularıyla adeta caminin içini pislemişti. Bunlar böyle. Bunlar çürük, bunlar sürtük.”

Son Güncelleme: 07.06.2022 22:25
Anahtar Kelimeler:
Röportaj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.