Zenbilci'den öğrencilere tavsiye: Kararlı olun sistemli çalışın

13 Aralık 2012 Perşembe 11:51
Zenbilci'den öğrencilere tavsiye: Kararlı olun sistemli çalışın






MERSİN (CİHAN)- Adana'nın Sarıçam ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, sınava hazırlanan öğrencilere kararlı olmaları ve sistemli çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Mersin Özel Yıldırım Bayezıt Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kariyer günlerinin bu ayki konuğu Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci oldu.

Zenbilci öğrencilerle deneyimlerini paylaşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisi de Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Zenbilci, üniversiteye hazırlanan son sınıf öğrencilerine sistemli ve kararlı olmanın önemini anlattı. Zenbilci'nin tarihten anekdotlarla süslediği konuşması sık sık alkışlarla kesildi. 12-A sınıfı öğrencilerinden Şule Kılıçaslan, zaman zaman iradelerinin zayıfladığı hayal kırıklığına uğradıkları anda azim ve iradelerini arttıracak seminerlere ihtiyaçları olduğunu belirtti. Programın motivasyonlarının üst düzeye çıkardığını anlatan Kılıçaslan, Bizlere böyle ufuk açıcı programlara vesile olan okulumuza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. dedi.

Özel Yıldırım Bayezıt Anadolu Lisesi Müdürü Adem Ceylan da kariyer günleri kapsamında her ay alanında başarılı bir ismi ağırladıklarını ifade ederek, programlarların öğrencilerin kişisel gelişimine büyük katkı sunduğunu kaydetti.

Söyleşinin ardından Zenbilci'ye öğrenciler çiçek sunarken okul adına da plaket takdim edildi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.