• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Gürsel Tekin eyleme destek verdi, penaltı attı
GENEL
Yayınlanma: 25 Nisan 2015 - 17:30

Gürsel Tekin eyleme destek verdi, penaltı attı

Enver ALAS /İSTANBUL,() CHP'li bir grup, Pendik Batı Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde bulunan Pendik Belediyesi'ne ait futbol sahasının imar değişikliği yapılarak turizm ve ticaret alanına çevrildiği ardından geçtiğimiz salı günü ihale

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Gürsel Tekin eyleme destek verdi, penaltı attı
Enver ALAS /İSTANBUL,() CHP'li bir grup, Pendik Batı Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde bulunan Pendik Belediyesi'ne ait futbol sahasının imar değişikliği yapılarak turizm ve ticaret alanına çevrildiği ardından geçtiğimiz salı günü ihaleyle satıldığı gerekçesiyle eylem yaptı.
Bir dönem Pendik Spor'un antrenman sahası olarak da kullandığı yeşil sahada toplanan yaklaşık 50 kişilik partili sahanın ortasına kurdukları çadırda eylem yaptı. CHP'li eylemciler sahanın dört bir yanına 'AVM değil, spor sahası istiyoruz', 'Pendiklilere ait olan bu saha Pendik Belediyesi'nce satılmıştır', 'Hatıralarımızı satıyorlar' yazılı pankartlar astılar.

GÜRSEL TEKİN EYLEME KATILDI
CHP Pendik İlçe Başkanı Kemal Ercan ve Pendik Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Tarık Balyalı'nın da aralarında bulunduğu eylemcilere CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de destek verdi. Tekin, eylemin yapıldığı futbol sahasına gelerek partililerden bilgi aldı.

"ÇEVREYE, YEŞİLE DUYARLI OLAN BÜTÜN İNSANLARIMIZIN TEPKİ GÖSTERMESİNİ BEKLİYORUZ"
Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gürsel Tekin, "Görüldüğü gibi insanların kullanabilecekleri yeşil alanı, spor yapabilecekleri bir alanı ne yazık ki satmışlar. CHP olarak gerek ilçe başkanımız gerekse de meclis grubundaki arkadaşlarımız çok ciddi mücadele ediyorlar. Konu yargıya taşındı. Çevreye, yeşile duyarlı olan bütün insanlarımızın tepki göstermesini bekliyoruz. Ne yazık ki AKP iktidarı böyle... Yeşilimiz, doğamız, derelerimiz, havzalarımız, her yere göz diktiler. Doğayı seven, insanı, yeşili, şehrini seven herkes 7 Haziran'da giderek bu yalancıları, talancıları bertaraf edecek" diye konuştu.

CHP GRUP BAŞKANI BALYALI: "BİZ BURALARDA TOP OYNAYARAK BÜYÜDÜK"
Pendik Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Tarık Balyalı ise yeşil alanın 1950'li yıllardan itibaren futbol sahası olarak kullanıldığını bir dönem ise Pendik Spor'un antrenmanlarını yaptığını ifade etti. Balyalı, "Burası 2013'na kadar burası spor alanıydı. 2013 yılının başında Pendik Belediyesi burada bir imar-plan tadilatı yaparak ve burayı turizm, ticaret alanına çevrildi. Daha sonra burası kentsel dönüşüm alanına girdi. 15 kat imar, 2.5 emsal verildi. İmar değişikliğinin hemen ardından geçen hafta ihaleye çıkılarak 49 milyona satıldı. Burası Pendik halkının ruhudur, geçmişidir. Biz buralarda top oynayarak büyüdük, bizim çocuklarımız da buralarda oynasın istiyoruz" dedi.
Gürsel Tekin, çadırın içinde bağlama çalarak türkü söyleyen partililere kısa bir süre eşlik etti. Ardından sahada top oynayan partililerin yanına giden Tekin, penaltı atışları yaptı. Tekin'in kullandığı üç penaltı atışını gole çevirememesi ise dikkat çekti.

(FOTOĞRAF)
 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Halk TV'den ayrılmıştı | İsmail Saymaz'ın Sözcü'ye mi gidiyor
Halk TV'den ayrılmıştı | İsmail Saymaz'ın Sözcü'ye mi gidiyor
İstanbul Erkek Lisesi'si müdürünü şoke eden protesto
İstanbul Erkek Lisesi'si müdürünü şoke eden protesto
Ankara'nın tarihi üzerine AVM dikmişler
Ankara'nın tarihi üzerine AVM dikmişler
EDİRNE ENEZ SULTANİÇE VE GÜLÇAVUŞ SAHİLİNDE: YATIRIMCI VE HAK SAHİPLERİ CEVAP BEKLİYOR!
EDİRNE ENEZ SULTANİÇE VE GÜLÇAVUŞ SAHİLİNDE: YATIRIMCI VE HAK SAHİPLERİ CEVAP BEKLİYOR!
Son Haberler
Sel suları Sakarya'yı vurdu | Ağır hasar var
Sel suları Sakarya'yı vurdu | Ağır hasar var
Çocuk güzellik yarışması için bakanlık suç duyurusunda bulundu
Çocuk güzellik yarışması için bakanlık suç duyurusunda bulundu
Bulgaristan sınırında 30 kilometre TIR kuyruğu
Bulgaristan sınırında 30 kilometre TIR kuyruğu
18 Ekim 2026 kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
18 Ekim 2026 kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
Yağmur sonrası 9 katlı bina tahliye edildi
Yağmur sonrası 9 katlı bina tahliye edildi
Oyuncak silahını bırakan çocuklara kitap hediye
Oyuncak silahını bırakan çocuklara kitap hediye

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.