16 yaşındaki liseli genç, Erdoğan'a hakaretten tutuklandı

Konya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği suçlamasıyla okulundan alınarak çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

24 Aralık 2014 Çarşamba 19:11
16 yaşındaki liseli genç, Erdoğan'a hakaretten tutuklandı






16 YAŞINDAKİ LİSELİ, ERDOĞAN'A HAKARETTEN TUTUKLANDI

'HAKARET KASTIM YOKTU'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği suçlamasıyla okulundan alınarak çıkarıldığı mahkemede tutuklanan lise öğrencisi M.E.A.'nın Cumhuriyet savcılığına verdiği ifadesinde, "Benim herhangi bir partinin gençlik kollarına üyeliğim bulunmamaktadır. 'Halkçı Liseliler' diye tabir edilen ise facebookta bir sayfadır. Biz Valiliğe müracat ederek 'Şehit Subay Kubilay'ı anmak için izin aldık. Gedavet Parkı'nda toplandık. Ben facebooktaki sayfayı idare ediyorum. 'Başkan' demeleri o olabilir. Söz konusu açıklamayı ben yaptım. Benim hakaret etme kastım yoktur" dediği öğrenildi.
M.E.A.'nın dünkü açıklamasını İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi polisleri tarafından kamerayla kaydedildiği, bunu inceleyen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın M.E.A. hakkında Cuhmurbaşkanı'na hakaret suçundan soruşturma başlattığı bildirildi.

Hasan DÖNMEZ/KONYA, () -
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.