5 işçi 1 Mayıs'a giderken kazada can verdi 

Şanlıurfa'da düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarına katılmak için Kahramanmaraş'tan yola çıkan işçiler kaza yaptı. İlk belirlemere göre 5 işçi hayatını kaybetti.

01 Mayıs 2019 Çarşamba 11:03
5 işçi 1 Mayıs'a giderken kazada can verdi 






5 işçi 1 Mayıs'a giderken kazada can verdi 

1 Mayıs kutlamaları öncesi, Kahramanmaraş - Şanlıurfa yolunda törenlere katılmak için yola çıkan işçileri taşıyan otobüs devrildi. Feci kaza sonrası yol kana bulandı. 5 vatandaş hayatını kaybetti. 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere Kahramanmaraş'tan Şanlıurfa'ya giden işçileri taşıyan otobüs devrildi. Devrilen araca arkadan başka bir aracın da çarptığı kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı. Kaza haberi üzerine kentte düzenlenen 1 Mayıs programı yarıda kesildi..

Edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden çıkan ve Şanlıurfa'daki 1 Mayıs kutlamalarını taşıyan otobüs, Şanlıurfa Birecik karayolunun 60. kilometresinde kontrolden çıkarak devrildi. 

Devrilen otobüse sürücüsü belirlenemeyen başka bir araç çarptı. Feci kazada 4 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, 1 kişi de hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Araçlarda bulunan toplam 14 kişi ise hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hak-İş ve Memur-Sen tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen 1 Mayıs programı, Kahramanmaraş'tan programa katılmak için Şanlıurfa'ya gelen bir grubun trafik kazası geçirmesi nedeniyle yarıda kesildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.