Ankara Mamak'ta patlama | Yaralılar var 

Ankara'da Son dakika haberi, Mamak'da bir binada doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans gönderildi.

28 Ekim 2020 Çarşamba 06:44
Ankara Mamak'ta patlama | Yaralılar var 






Mamak'ta patlama | Yaralılar var 


Ankara Mamak sabaha karşı patlama sesi ile uyandı.

Bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sonrası yaralananlar olduğu öğrenildi.

Patlamanın olduğu sokağa sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Mamak'ta meydana gelen olayın doğalgaz kullanımından kaynaklı olduğu bildirildi. Çevre binalarda oturanlar gürültüyle uyanırken çok sayıda dairenin camları kırıldı.

Kutlu Mahallesi 464. Sokak'taki bir apartman dairesinde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Evde çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürdü.

Patlamanın etkisiyle yan dairenin duvarı yıkılırken binadaki 4 dairede hasar meydana geldiği, çevredeki binaların da camlarının kırıldığı görüldü.

İlk belirlemelere göre doğal gaz kaçağı nedeniyle meydana geldiği öğrenilen patlamada ev sahibi Cihan Kuru, evde bulunan Murat Özdemir ve ismi öğrenilemeyen bir kadın hafif yaralandı.

Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Olay yerine gelen bomba uzmanları dairede inceleme yaparken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


 

Son Güncelleme: 28.10.2020 07:13
Anahtar Kelimeler:
AnkaraMamak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.