Devrilen traktörün altında kalan anne ile oğlu öldü

Ufuk AKTUĞ/ARSUZ (Hatay), () - HATAY'ın Arsuz İlçesi'nde devrilen traktörün altında kalan 35 yaşındaki Ali Bodur ile annesi 75 yaşındaki Şekibe Bodur, yaşamlarını yitirdi. Kaza, dün akşam saatlerinde, Arsuz İlçesi'nin Pirinçlik...

07 Eylül 2015 Pazartesi 16:57
Devrilen traktörün altında kalan anne ile oğlu öldü






Ufuk AKTUĞ/ARSUZ (Hatay), () - HATAY'ın Arsuz İlçesi'nde devrilen traktörün altında kalan 35 yaşındaki Ali Bodur ile annesi 75 yaşındaki Şekibe Bodur, yaşamlarını yitirdi.
Kaza, dün akşam saatlerinde, Arsuz İlçesi'nin Pirinçlik Mahallesi'nde meydana geldi. Ali Bodur, annesi Şekibe, eşi 32 yaşındaki Elif ve oğlu 8 yaşındaki Yusuf ile birlikte tarlada çalıştıktan sonra eve dönmek için traktörle yola çıktı. İddiaya göre Bodur'un direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu traktör devrildi. Ali Bodur ve annesi Şekibe traktörün altında kalarak hayatını kaybederken, eşi Elif ile oğlu Yusuf Bodur ise yaralandı.

İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan küçük Yusuf'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ise anne ve oğlunun cenazeleri hastane morguna götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.