Hintli işçiler çalışırken, Türk işçilere jop ve biber

Sendikalı Türk işçileri kanunsuz şekilde çıkaran Lezita, Hindistan'dan getirilen işçileri çalıştırırken, jandarma protesto yapan çalışanlarına sert müdahalede bulundu

16 Nisan 2024 Salı 19:54
Hintli işçiler çalışırken, Türk işçilere jop ve biber






Hintli işçiler çalışırken, Türk işçilere jop ve biber

İzmir'de kurulu ünlü piliç markas Lezita grevine jandarmadan çok sert müdahale geldi, 8 işçi hastaneye kaldırılırken, 18 kişi gözaltında alındı.

Jandarma, Letiza'da greve çıkan işçilere bu akşam saatlerinde çok sert müdahale etti. Müdahalede 18 işçi gözaltına alınırken, 8 işçi hastaneye kaldırıldı.

Abalıoğlu Grubuna ait Lezita’da, işverenin toplu sözleşme masasına oturmaması üzerine greve giden işçiler 41 gündür hakları için direniyor.

Kolluk güçleri, gün boyu fabrika önünde direnen işçilere akşam saatlerinde müdahale etti. 15 işçi ve 3 sendika yöneticisi gözaltına alındı. Jandarmanın müdahalesinde yaralanan 8 işçi ise hastaneye kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler:
Lezita
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.