İzmir'de silahlı gruplar Bornova'yı karıştırdı

Bornova'da silahlı iki grubun sokak ortasında çatışması kameralara yansıdı. Vatandaşların panik içinde izlediği çatışma sonrası bir kişi yakalandı.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 22:43
İzmir'de silahlı gruplar Bornova'yı karıştırdı






İzmir'de silahlı gruplar Bornova'yı karıştırdı


İzmir Bornova'nın göbeğinde iki silahlı grubun çatışması vatandaşlar arasında büyük paniğe neden oldu.


İzmir'de geçtiğimiz günlerde gündüz iki grup arasında yaşanan silahlı çatışma cep telefonu kameralarına yansıdı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi..

İzmir'in Bornova ilçesinde geçen Cumartesi günü, gündüz iki grup arasında çıkan silahlı çatışma cep telefonu kameralarına yansıdı.

İHA'nın aktardığına göre; Yeşilova Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Taraflar birbirlerine tabancalarla ateş açtı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, polis 1 kişiyi gözaltına aldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.