Kundakçı eski koca kendisini ihbar etti

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde alkollü bir vatandaş eşinin kendisinden boşanmasını gurur meselesi yaparak, eşinin arabasını benzin döküp yaktık.

11 Mayıs 2018 Cuma 08:40
Kundakçı eski koca kendisini ihbar etti






Kundakçı eski koca kendisini ihbar etti

Boşandığı eski eşine öfkelenen adam, önce alkol sonra benzin aldı. Sarhoş adam eşine ait aracı ateşe vererek yaktı.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde alkollü bir vatandaş eşinin kendisinden boşanmasını gurur meselesi yaparak, eşinin arabasını benzin döküp yaktıktan sonra 155’i arayarak kendini ihbar etti.

Olay gece yarısı Sancaktepe İnönü Mahallesi, Kırlangıç sokakta bulunan 3 katlı apartmanın önünde meydana geldi. İddiaya göre S.Ü. eşinin kendinden boşanmasını gurur meselesi yapmasının ardından, eşi Büşra Kader'e ait 34 RHA 84 plakalı otomobilin üstüne benzin döktükten sonra ateşe verdi. Kısa sürede büyüyen yangın, otomobilin tümünü sardı. Alev alev yanan otomobilin alevleri, 1. Kattaki daireye sirayet etti. Otomobilin alev alev yandığını gören vatandaşlar durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan otomobile müdahale etti. yaklaşık 45 dakikalık bir çalışmanın ardından alev alev yanan otomobili söndürdü.

"EŞİMİN OTOMOBİLİNİ YAKTIM GELİN ALIN BENİ"

Öte yandan edinilen bilgiye göre S.Ü. 155’i arayarak "Eski eşimin otomobilini yaktım, gelin beni tutuklayın" şeklinde kendini ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri S.Ü.’yü ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

"OTOMOBİLİ ESKİ EŞİ YAKTI"

Mahalle sakinlerinden Mehmet Çakıcı, "Biz uyuyorduk, bir patlama sesi geldi. Patlama sesi ile uyandık baktık ki alevler binaya doğru yükselmiş. Daha sonra itfaiye geldi, müdahale etti. Otomobilin sahibi bizim komşumuz, üst katımızda oturuyor. Eski eşi otomobili ateşe veren" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.