Kuyumcu soygunu; 2 kişiyi öldüren katil polis çıktı

Kuyumcu Mustafa Serpin ile çalışanı Yasin Tazegül soygunu yapan zanlı tarafından öldürüldü. Mersin Emniyet Müdürlüğü, soygunu gerçekleştiren polis memuru V.Ç. ile annesi, Özel Harekât polislerinin de katıldığı operasyonla yakalandı

01 Mart 2019 Cuma 08:31
Kuyumcu soygunu; 2 kişiyi öldüren katil polis çıktı






Kuyumcu soygunu; 2 kişiyi öldüren katil polis çıktı


Mersin'in Akdeniz ilçesindeki salı günü bir kuyumcu soygunu gerçekleşti. Kuyumcu Mustafa Serpin ile çalışanı Yasin Tazegül soygunu yapan zanlı tarafından öldürüldü. Mersin Emniyet Müdürlüğü, olayın ardından özel bir ekip oluşturdu. Soygunu gerçekleştiren polis memuru V.Ç. ile annesi, Özel Harekât polislerinin de katıldığı operasyonla yakalandı

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, salı günü akşam saatlerinde Mesudiye Mahallesi Hastane Caddesi'nde cinayetle biten bir kuyumcu soygunu yaşandı. Yüzü maskeli kişi, kuyumcu Mustafa Serpin ile çalışanı Yasin Tazegül vitrindeki altınları topladığı sırada dükkana girdi. Altınları almak isteyen kişi, Serpin'i ve Tazegül'ü direnmeleri üzerine tabancayla vurarak öldürdü.

ÖZEL BİR BİRİM KURULDU

Edinilen bilgilere göre altınları alan saldırgan kaçarak kayıplara karıştı. Olayın hemen ardından özel bir ekip oluşturan Mersin Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmada olayın aynı mahallede annesi ile birlikte oturan polis memuru V.Ç. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.

ANNE İLE OĞLU SORGUYA ALINDI

Bunun üzerine harekete geçen polis, şüphelinin adresine operasyon düzenledi. Özel Harekât ekipleri ve cinayet masası dedektiflerinin yanı sıra çok sayıda polisin görev aldığı operasyonda V.Ç. ve annesi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü´ne getirelen 2 kişi sorguya alındı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.