Polisin aradığı ünyü işadamı Mehmet Sesli teslim oldu

Hakkında gözaltı ve yakalama kararı olan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve işadamı Mehmet Sesli, sabah saatlerinde polise teslim oldu.

18 Ekim 2015 Pazar 13:43
Polisin aradığı ünyü işadamı Mehmet Sesli teslim oldu






 Polisin aradığı ünyü işadamı Mehmet Sesli teslim oldu
Uşak'ta Cumhuriyet Başsavcılığı'nın aldığı karar doğrultusunda başlatılan operasyon kapsamında hakkında gözaltı ve yakalama kararı olan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve işadamı Mehmet Sesli, sabah saatlerinde polise teslim oldu.


Uşak'ta geçtiğimiz çarşamba günü Cumhuriyet Başsavcılığı'nın aldığı karar doğrultusunda Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Uşak ili genelinde daha önceden belirlenen 60'a yakın adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Jandarma ve polis ekipleri, hakkında yakalama kararı çıkartılan 41 kişiden 24'ünü gözaltına almış, nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkarılmıştı. 2 kişi hakkında tutuklama kararı alırken, diğer şüpheliler yurtdışı çıkış yasağı konularak serbest bırakılmıştı.

Operasyon kapsamında hakkında arama kararı olan ve çarşamba gününden bu yana aranan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Sesli, sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu.

Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan Mehmet Sesli daha sonra Uşak Adliyesi'ne sevk edildi.
Son Güncelleme: 18.10.2015 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.