Siyanürlü dehşet | Fatih'te 4 kardeş evinde ölü bulundu

İstanbul'da aynı evde kalan 2'si kadın 4 kardeşin cesedi bulundu. Evin giriş kapısına asılan siyanür uyarısı sokakta paniğe neden oldu. 4 kardeşin maddi sıkıntı ve borç yüzünden toplu halde canına kıydığı ortaya çıktı.

06 Kasım 2019 Çarşamba 04:05
Siyanürlü dehşet | Fatih'te 4 kardeş evinde ölü bulundu






Siyanürlü dehşet | Fatih'te 4 kardeş evinde ölü bulundu



İstanbul Fatih'te aynı evde kalan 4 kardeşin cansız bedeni bulundu. Evin kapısına asılan 'Dikkat siyanür var, polisi arayın içeri girmeyin' uyarısı sokakta paniğe neden oldu. Feci olayda can veren kardeşlerin psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.  Yaşları 48 ile 60 arasında değişen 4 kardeşin cansız bedenleri bulundu. Kardeşlerin, ön otopsiye göre siyanür içerek intihar ettikleri ortaya çıktı. Anne-babalarının ölümünün ardından yüklü miktarda borç kaldığı öğrenilen kardeşlerin bu nedenle bir süredir sıkıntıda oldukları öne sürüldü. Evde bulunan ödenmeyen elektrik faturaları ise yürek burktu.

Edinilen bilgilere göre, Fatih ilçesi  Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'ndeki bir evde yaşayanlara ulaşılamadığı ihbarı üzerine, polis ekipleri söz konusu eve gitti.


Dehşet evinin kapısı üstünde "Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin." notuyla karşılaşan polis ekipleri, kilitli kapıyı açarak içeri girdi.


Ekipler, evde hareketsiz yatan Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Y. (56) isimli 4 kardeşin hayatını kaybettiğini belirledi.


Polis ekipleri, kapıdaki not ve evdeki koku nedeniyle ortamda kimyasal madde olması ihtimaline karşın, AFAD ekiplerine bilgi verdi.

AFAD ve polis ekipleri giydikleri özel kıyafetlerle evde yaklaşık 2,5 saat inceleme yaptı. İncelemenin ardından cesetler, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

SİYANÜRLÜ SU İÇTİKLERİ ŞÜPHESİ

Edinilen bilgilere göre kaldıkları evde cansız bedenleri bulunan 2'si kadın 4 kardeşin, ön otopsisinde siyanür içerek intihar ettikleri ortaya çıktı. 48 ile 60 yaş arasındaki 4 kardeşin hayatlarına son vermeleriyle ilgili sır perdesi henüz aralanmadı. İntihar eden kardeşlerin yaşadıkları evde bulunan su bardakları, siyanürü suya karıştırıp, içtikleri ihtimali üzerine incelemeye alındı. Öte yandan evde çok sayıda antideprasan da bulundu.

AİLENİN YÜKÜ KIZ KARDEŞTEYDİ

Hayatına son veren dört kardeşleri tanıyan komşular, son zamanlarda maddi sıkıntı yaşadığını belirtirken, evin elektrik faturasının da 2 aydır ödeyemedikleri ortaya çıktı. Anne-babalarının ölümünün ardından yüklü miktarda borç kaldığı öğrenilen kardeşlerin bu nedenle bir süredir sıkıntıda oldukları öne sürüldü.
Yetişkin kardeşlerin kesin ölüm nedeni Adli Tıp'taki inceleme sonrası belli olacak. Öte yandan kardeşlerden biri sara hastası olduğu evin geçimini diğer kardeş Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde canlı modellik yapan Oya Yetişkin'in tek başına yetiştirmeye çalıştığı öğrenildi.  Oya Yetişkin'in maaşına da haciz konulduğu ve bu nedenle 4 kardeş son zamanlarda maddi olarak oldukça sıkıntılı günler geçirdiği bir diğer iddiayı oluşturdu. 

Son Güncelleme: 06.11.2019 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.