• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GÜVENLİK
  3. Adana'da otopark kavgası katlima döndü, karı-koca öldürüldü
GÜVENLİK
Yayınlanma: 04 Nisan 2016 - 10:08

Adana'da otopark kavgası katlima döndü, karı-koca öldürüldü

Adana'da Tekin Özmetin ile Sinem Özmetin, komşuları Hasan Uçar tarafından katledildi. Otopark yüzünden çıkan tartışma sonrası Özmetin ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Adana'da otopark kavgası katlima döndü, karı-koca öldürüldü
Adana'da otopark kavgası katlima döndü, karı-koca öldürüldü

Park tartışmasında silahların çekildiği Adana'da, evli çift, komşuları tarafından öldürüldü. Adana Çukurova İlçesi Toros Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olayın yaşandığı dakikalarda Özmetin çiftinin çocuklarının evlerinde uyuduğu ortaya çıktı.


Bir apartmanın otoparkında komşusunun aracını çıkarmasına engel olan Hasan Uçar bununla da yetinmedi silaha sarıldı, evde çocukları uyuyan karı kocayı katletti.




Adana'da 35 yaşındaki Tekin Özmetin ile 38 yaşındaki eşi Sinem Özmetin, otopark sorunu yüzünden tartıştıkları komşuları 54 yaşındaki Hasan Uçar tarafından tabancayla vuralarak öldürüldü.

APARTMAN OTOPARKINDAN ARAÇ ÇIKARACAKTI

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi 78137 Sokak’ta meydana geldi. Giyim firması sahibi Tekin Özmetin, oturduğu apartmanın garajındaki cipini çıkarmak için akşam saatleride aşağı indi.
Arkasında daha önce husumetli olduğu Hasan Uçar’ın otomobilin park etmesi nedeniyle cipini çıkaramayan Özmetin, polisi arayarak yardım istedi. Polise, daha önce çeşitli nedenlerden dolayı kavgalı olduğu Uçar ile konuşmak istemediği için yardım istediğini belirten Özmetin, beklemeye başladı.


Bu sırada Hasan Uçar’ın ağabeyi 59 yaşındaki Sadık Uçar, Tekin Özmetin ile merdivende tartışmaya başladı. İddiaya göre 6’ıncı kattaki eviden tartışmayı duyunca tabancısını alıp 3’üncü kattaki Tekin Özmetin’in evine inen Hasan Uçar, arka arkaya ateş etmeye başladı. Hasan Uçar’ın tabancasından çıkan mermiler, Tekin Özmetin ile eşi Sinem Özmetin’in başları ve vücutlarının çeşitli yerlerine isabet etti. Özmetin çifti kanlar içinde yere yığılırken, Uçar ise 6’ıncı kattaki evine kaçtı.

Bu sırada apartmana gelen polis ekipleri, Hasan Uçar ile ağabeyi Sadık Uçar’ı evlerinde gözaltına aldı. Uçar kardeşler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, çok sayıda takviye ekip ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekbinin yaptığı kontrolde, Özmetin çiftinin öldüğü belirlendi.

SİLAH ATEŞLENDİĞİNDE ÇOCUKLAR UYUYORDU

Özmetin çiftinin biri 8, diğeri ise 5 yaşında iki kızlarının olduğu belirtildi. Hasan Uçar’ın silahını ateşlediği sırada iki küçük kızın, odalarında uyuduğu öğrenildi. Özmetin çiftinin komşuları tarafından vurulduğunu öğrenen yakınları, olay yerine akın etti. Polis apartamının çevresinde geniş güvenlik alırken, ölen çiftin yakınları eve çıkmak isteyince arbede yaşandı.

APARTMAN ÇEVRESİNDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Apartman çevresinde ölen çiftin yakınlarını sakinleştirmeye çalışan polis, Çevik Kuvet Şube Müdürlüğü’nden destek istedi. Özmetin çiftinin yakınları, içeri girmekte ısrarcı olunca yaşanan arbede sırasında, polis kalabalığı biber gazı sıkılarak uzaklaşldı. Polisin ve Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Özmetin çiftinin cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Son Haberler
Anne eli değmiş gibi: Tadına doyum olmuyor! Yumuşacık, kıyır kıyır anne kurabiyesi tarifi
Anne eli değmiş gibi: Tadına doyum olmuyor! Yumuşacık, kıyır kıyır...
Maskesiz gezen o 4 burç: Yürekten konuşurlar, içten severler
Maskesiz gezen o 4 burç: Yürekten konuşurlar, içten severler
Banyodaki bu eşya büyük tehlike saçıyor: Görünce masum sanmayın... Evdeki en kirli eşya o çıktı
Banyodaki bu eşya büyük tehlike saçıyor: Görünce masum sanmayın......
Sadece dikkat şampiyonları başarabiliyor: 3 farkı bulmak için yalnızca 12 saniyeniz var
Sadece dikkat şampiyonları başarabiliyor: 3 farkı bulmak için yalnızca...
Haritada kaybolmuş bir huzur köşesi: Şehirden uzak, huzura yakın... Tertemiz havası ve serin sularıyla büyülüyor
Haritada kaybolmuş bir huzur köşesi: Şehirden uzak, huzura yakın......
CHP il başkanına saldıranlar CHP'li çıktı
CHP il başkanına saldıranlar CHP'li çıktı

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.