• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Haluk Levent sözünü unutmadı | Kamp ateşinde konser verdi 
Magazin
Yayınlanma: 17 Ağustos 2020 - 14:46

Haluk Levent sözünü unutmadı | Kamp ateşinde konser verdi 

Şarkılarıyla gönülleri fetheden Haluk Levent, yürüttüğü kampanyalarla da ihtiyaç sahiplerinin dertlerine ortak olmaya devam ediyor.

3 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Haluk Levent sözünü unutmadı | Kamp ateşinde konser verdi 

Haluk Levent sözünü unutmadı | Kamp ateşinde konser verdi 

Haluk Levent, verdiği sözü tuttu ve en güzel şarkılarını kamp ateşi başında seslendirdi. Şarkılarıyla gönülleri fetheden Haluk Levent, yürüttüğü kampanyalarla da ihtiyaç sahiplerinin dertlerine ortak olmaya devam ediyor.

Haluk Levent, hastası bulunan evlere beraber yardım ulaştırdığı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya daha önce verdiği ziyaret sözüne istinaden büyük bir sürpriz yaptı. Radyo ve sosyal medya dünyasının sevilen tanınmış isimleri ile Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kampı’nda olan Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya sürpriz yapan Haluk Levent hem ziyaret sözünü yerine getirdi hem de güzel şarkılarıyla geceyi müzik ziyafetiyle süsledi.

Eserleri, ses getiren çalışmaları ve özellikle sosyal sorumluluk projeleri ile örnek çalışmalara imza atan Haluk Levent, müziğin birleştiriciliğini toplumsal duyarlılık ile buluşturmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun her kesimine ulaşan Tuzla Belediyesi tarafından yardım ulaştırılan üç aile için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile özel bir çalışma gerçekleştiren Haluk Levent sürpriz bir ziyarette bulundu. Haluk Levent, radyo ve sosyal medya dünyasının tanınan isimleri ile Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda bir araya geldi.

Barış Manço’nun bilinmeyen şarkısı “Binboğa’nın Kızı” şarkısını söyledi

Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda gençlerle anılarını paylaşan Haluk Levnet, bir zamanlar ‘Adam Olacak Çocuk’ programına katıldığını ve Barış Manço’ya “Herkes senin popüler şarkılarını biliyor. Benim sevdiğim bir şarkı var. O şarkıda ‘Kozan’ diye bir kelime geçiyor. Ben de Adanalı’yım dedim. Barış Manço’nun annesi de Kozanlı’ymış. Kozan’da Binboğa ailesinden bir kız varmış ve tahmim ediyorum Barış Manço’nun dedesi olabilir, Binboğa ailesinden bir kızı sevmiş. Barış Manço da onun üzerine bir şarkı yazmış” diyerek Barış Manço’nun “Binboğa’nın Kızı” şarkısını seslendirdi.

Tuzla Akfırat Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı ziyareti için “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile özellikle hastası bulunan üç aileye yardım çalışması yürüttük. Bu süreçte birlikte çalıştığımız belediye başkanımızı ziyaret edeceğimize dair söz vermiştim. Bugün de bu sözümü tutmak için buradayım. Bu ziyarette özellikle sosyal sorumluluk çalışmalarımızın devamı için konuştuğumuz bir fırsat oldu. Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı ile benzer çalışmalarda bir araya gelmeye ve böyle sürpriz ziyaretlerimize devam edeceğiz” diyen Haluk Levent, sürpriz ziyaretini duygu dolu şarkılarla süsledi.

Sürpriz ziyareti için Haluk Levent’e teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Kendisiyle sosyal sorumluluk çalışmaları yürüttüğümüz Haluk Levent’e hem yardımlardaki katkısı hem de bu güzel sürpriz ziyareti için teşekkür ediyoruz. Gönül Elleri Çarşımız ile yürüttüğümüz çalışmalar başta olmak üzere, yıl boyunca sürdürdüğümüz yardım etkinliklerinde kıymetli sanatçımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Tuzla Belediyesi yıl boyunca süren yardım çalışmaları ile binlerce aileye ulaşmaya devam ediyor.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Heal & Feel, açılışı | Ceren Benderlioğlu | Sirkeyle yıkanıyorum...
Heal & Feel, açılışı | Ceren Benderlioğlu | Sirkeyle yıkanıyorum...
Red Bull SoundClash’te Gecenin Kazananı Murat Boz Oldu
Red Bull SoundClash’te Gecenin Kazananı Murat Boz Oldu
EİB Moda Tasarım Yarışması’nda birinciliği Halit Tiryaki'nin
EİB Moda Tasarım Yarışması’nda birinciliği Halit Tiryaki'nin
Şarkıcı Işın Karaca'ya Yunanistan'da küstah uygulama
Şarkıcı Işın Karaca'ya Yunanistan'da küstah uygulama
Son Haberler
Haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
Haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
SARSILMAZ ve EM&E Grup’tan Savunma Teknolojilerinde Stratejik İş Birliği
SARSILMAZ ve EM&E Grup’tan Savunma Teknolojilerinde Stratejik İş Birliği
İdrar kaçırma kadınlarda daha yaygın görülüyor
İdrar kaçırma kadınlarda daha yaygın görülüyor
Hareketsizlik yılda 3,2 milyon ölüme neden oluyor
Hareketsizlik yılda 3,2 milyon ölüme neden oluyor
Sarsılmaz'ın yerli robotu SARBOT, uluslararası arenaya çıktı
Sarsılmaz'ın yerli robotu SARBOT, uluslararası arenaya çıktı
Okul Çantası Seçimi Nasıl Olmalı? Kullanımda Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Okul Çantası Seçimi Nasıl Olmalı? Kullanımda Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.