Haluk Levent TIME ödülünü neden reddettiğini açıkladı
Büyük deprem felaketi sonrası kısa sürede organize olan AHBAB Derneği Kurucusu Haluk Levent, kendisine verilen TIME dergisi ödülünü neden kabul etmediğini açıkladıMüzisyen ve Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, dünyanın en önemli dergilerinden TIME dergisi tarafından 2023’te dünyanın en etkili 100 kişisi arasında gösterildi.2)Twitter’da dünya sıralamasındaki gücü.
— Haluk Levent (@haluklevent) April 13, 2023
Görüntülenme ve etkileşim gücü.
Üye sayısı.
Ahbap’ın geçmişte ve son depremdeki çalışmalar.
Ama içerik beni üzdü.
Referans olan kişi,Türkiye Cumhuriyeti devletinin benim çalışmalarım üzerinden eleştirilmesi kabul edeceğim bir husus değil. pic.twitter.com/LNkhE4KJ80
TIME’ın listesi “İkonlar, Titanlar, Sanatçılar, Liderler ve Yenilikçiler” başlıkları altında oluşturuluyor.
Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ödülü reddettiğini ve Amerika'ya gitmeme kararı aldığını duyurdu.3) Bu sebeple ödülü reddediyorum ve Amerika’ya gitmeme kararı aldım.
— Haluk Levent (@haluklevent) April 13, 2023
Deprem sürecinde tüm devlet kurumları ,hükümet ,tüm muhalefet , belediyeler ve 18 bin STK yani tüm ülke tek yürek olup herkes elinden geleni yapıyorken bu tartışmaların içine girmeme kararı aldım.
Bilginize.???? pic.twitter.com/xhbJmNY9Vp









