Cildi hava kirliliği ve radyasyondan nasıl koruruz

Deri hücrelerinin üst seviyede koruyarak özellikle hava kirliliği ve zararlı radyasyon ışınlarından Malakit özlü kremle koruyabiliriz

10 Aralık 2013 Salı 11:19
Cildi hava kirliliği ve radyasyondan nasıl koruruz






 

Carelle Bio Cosmetics tarafından satışa sunulan Malakit özlü cilt balkım ürünü Precious Cream ve Essence sayesinde hava kirliliği ve radyasyonun etkilerini cildinizden uzaklaştırabilirsiniz.

Carelle Bio Cosmetics, tamamen doğal maddeler içeren ve Malakit taşı özünden oluşan yeni cilt bakım ürünü Precious Cream ve Precious Essence’ı (serum) satışa sundu.

Deri hücrelerinin en üst seviyede koruyarak, özellikle hava kirliliği ve zararlı radyasyon ışınlarından korunmanızı sağlayan Malakit özlü bu krem ve serum, cildin erken yaşlanmasının başlıca nedenlerinden biri olan serbest radikallerle mücadele eder. Botanik nemlendirici cilt yüzeyinde ince,  görünmez ve visko elastik bir film oluştururken, ciltte görünür bir şekilde iyileşme ortaya çıkar. Precious Essence ayrıca içeriğindeki UVA ve UVB güneş filtresiyle, güneş ışınlarına karşı geniş bir koruma sağlar ve ciltteki güneş ışınlarına bağlı erken yaşlanmayı geciktirmede yardımcı olur.

Kremin ve serumun içeriğinde bulunan Hodan yağı, cilt yaşlanmasını ve kırışıklıkların gecikmesinde yardımcıdır. Ayrıca dehidratasyon (susuzluk) ve cilt elastikiyet kaybını önler. Precious Cream ve Essence, anti-ageing özellikleri isteyenler için tavsiye edilir. Ek olarak da sıkılaştırıcı, yeniden yapılandırma ve canlandırma sağlar.


Precious Cream ve Essence’ın içeriğinde bulunan bir diğer bitkisel kökenli doğal bir aktif madde olan Bisabolol’un anti-enflamatuar, anti-mikrobiyal ve anti-tahriş edici özelliklere sahip olduğu bilinmektedir.  Bisabolol, ciltte oluşan kızarıklıkları azaltmasında yardımcı olurken, ayrıca günlük stresin etkilerinden koruyarak, derinin iyileşme sürecini hızlandırır. Candeia ağaçları, civanperçemi ve papatya gibi birçok bitkinin özünde bulunan Bisebolol, yüzyıllardır geleneksel tıpta da kullanılıyor.

Mor ekinezya kökünün özünü de içerisinde barındıran bu kremin yatıştırıcı, nemlendirici, yenileyici ve antioksidan etkilerinin yanı sıra,  anti-ageing, anti-leke, antiseptik ve sıkılaştırıcı etkileri vardır. İçeriğinde ayrıca, Sodyum Hyaluronat olan Precious Cream ve Precious Essence, güçlü nemlendirici ve film oluşturucu özelliklere sahiptir. Hyaluronat asit filmi, genç ve sağlıklı ciltte olan esneklik, elastikiyet ve cilt tonlamalarında aynı etkiyi vererek korumaya yardımcı olur.

Kuru, yağlı, hassas ve karma olmak üzere 25 yaşından itibaren tüm cilt tiplerine önce  Precious Essence’ın, sonra da Precious Cream’in sabah ve akşam temiz cilde uygulanması tavsiye ediliyor.  Yüz boyun ve dekolte için uygun olan Precious Essence, 100 ml’lik ambalajında 470 TL’ye satılırken, Precious Cream ise yine 100 ml’lik ambalajında 250 TL’den satışa sunuluyor.

Bilgi için:
Bağdat caddesi Caddebostan’da 1998 yılında Çiğdem Belgin tarafından kurulan ve İsviçre’nin önde gelen laboratuarlarından CRB (Centre de Recherches Biocosmétiques) ile çalışan Mert Kozmetik, Carelle Bio Cosmetics’in Türkiye’deki distrübütörlüğünü yapmaktadır. Carelle Bio Cosmetics ürünlerinin tamamı, Mert Kozmetik tarafından satışa sunulmaktadır.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.