Kayıp kız Eylül için son dakika açıklaması; Kanlı gömlek
Ankara Polatlı'da kaybolan küçük kız Eylül Yağlıkara'dan acı haber. Katil zanlısı yakını Uğur K'nın evinde bulunan kan izleri, Eylül'ün DNA'sıyla aynı çıktı.
Misafirlik için geldiği Ankara Polatlı'da kaybolan Eylül'den acı haber geldi. Katil zanlısı Uğur K.'nın evinde yapılan aramada bulunan kan izlerinden alınan DNA örneği talihsiz kıza ait olduğu belirlendi.
İçişleri Bakanlığı, Ankara’nın Polatlı İlçesi Uzunbeyli Mahallesi’nde 6 gün önce kaybolan Eylül Yağlıkara olayının aydınlatıldığını açıkladı. Yağlıkara Ailesi’nin komşusu olan Uğur K. olayla ilgili tutuklanırken, zanlının evinde yapılan aramada kanlı bir eldiven bulundu. Uğur K.’nın otomobilinin ise kısa bir süre önce yıkandığı belirlendi.
Bursa’da yaşayan İbrahim ve Şerife Yağlıkara çiftçinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Eylül, misafirlik için gittikleri Ankara’nın Polatlı İlçesi Uzunbeyli Mahallesi’nde, 22 Haziran Cuma günü öğle saatlerinde arkadaşları ile oyun oynamak için evlerinden çıktı. En son evlerinin yanındaki yolda bisiklet sürerken görülen Eylül’den bir daha haber alınamadı. Kayıp ihbarı üzerine jandarma ve AFAD ekibi tarafından havadan ve karadan yapılan arama çalışmasında küçük kızın izine rastlanılmadı.







