Ev sahibi olması Çoşkun Sabah’a bağlı

Güzel sunucu Ece Erken Çeşme'deki yazlığını satışa çıkardı.Yazlığını satar satmaz da Bodrum'da yeni bir yazlık almayı planlıyor.

28 Mart 2017 Salı 11:00
Ev sahibi olması Çoşkun Sabah’a bağlı








Ev sahibi olması Çoşkun Sabah’a bağlı
   
   Güzel sunucu Ece Erken Çeşme'deki yazlığını satışa çıkardı.Yazlığını satar satmaz da Bodrum'da yeni bir yazlık almayı planlıyor. Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum Torba'daki yazlığını satın almak istiyor. Taraflar fiyatta bile anlaştı.
   Coşkun Sabah'ın evi Ece Erken'e satabilmesi için eşi Ceyda Sabah'la boşanması gerekiyor. Boşanma sonrası mal paylaşımı yapılacak ve ev kime kalırsa kalsın, yeni sahibi Ece Erken olacak. Bu nedenle de Ece Erken dört gözle davanın sonuçlanmasını bekliyor.Ece Erken, yeni evi için 1 milyon 300 bin lira ödeyecek. Yeni komşusu Demet Akalın olacak. 


 
  
 
Anahtar Kelimeler:
Ece ErkenÇoşkun Sabah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.