Godfather defilede yaşatıldı

Bu yıl İzmir'de 9'ncu kez düzenlenen Fashion Week'te FC Plus defilesi ilginç görüntülere sahne oldu. Ünlü markanın sahibi Şeyhmus Can podyuma çıkarak davetli tüm kadınlara gül dağıttı.

24 Mart 2023 Cuma 13:24
Godfather defilede yaşatıldı







Godfather Defilesi'nde kadırlara gül dağıtıldı

Sinema tarihinin en ünlü filmlerinden biri olarak bilinen Godfather, İzmir'de düzenlenen bir defilede modaya ilham verdi.

İtalyan fenomen Gianluca Vacchi benzerliğiyle tanınan iş insanı Şeyhmus Can, bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen İzmir Fashion Week'in ikinci gününde kendi firması FC Plus'ın defilesinde podyuma çıktı. Gri ve lacivert renklerin ağırlıklı olduğu defilede, 20 erkek model yer aldı.

45 parçadan oluşan 'Godfather' temalı İlkbahar-Yaz koleksiyonu, izleyicilerden beğeni topladı. Hyatt Regency İstinye Park İzmir'de düzenlenen defile sonunda podyuma çıkan mankenler, konuk kadınlara gül dağıttı. Firmanın sahibi Şeyhmus Can, defile sonunda koltuğa oturarak Godfather (Baba) pozu verdi.
 

Son Güncelleme: 22.06.2023 01:34
Anahtar Kelimeler:
DefileGdfatherGoodfather
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.