Kardashian: Evlenirken uyuşturucu etkisi altındaydım.

Kim Kardashian geçmişine dair çarpıcı açıklamalrda bulundu. 

27 Kasım 2018 Salı 09:47
Kardashian: Evlenirken uyuşturucu etkisi altındaydım.






 Kardashian: Evlenirken uyuşturucu etkisi altındaydım.
     Kim Kardashian geçmişine dair çarpıcı açıklamalrda bulundu. Kim Kardashian, 2000 yılında dünyaevine girdiği eski eşi Damon Thomas ile uyuşturucu etkisi altında evlendiğini itiraf etti.Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan magazin gündemini sarsan bomba bir açıklama geldi.Kardashian, ailesiyle birlikte yaptığı reality şov programı Keeping Up With The Kardashians’ta geçmişine dair açıklamalar yaptı.

 

   Amerikalı yıldız, 2000 yılında şarkı yazarı Damon Thomas ile uyuşturucu etkisi altında evlendiğini itiraf etti. 38 yaşındaki Kardashian, “Uyuşturucu hap etkisinde evlendim. İlk kez kullanmıştım” açıklamasında bulundu. Kardashian'dan bomba bir itiraf daha geldi. Yıldız ayrıca, eski sevgilisi şarkıcı Ray J ile 2007 yılının şubat ayında internette yayınlanan seks kasetinin de yine uyuşturucu etkisi altındayken çekildiğini açıkladı. 

   

   Kim Kardashian, 2012 yılında katıldığı bir televizyon programında, bu kaset yüzünden küçük düştüğünü ve bu imajı silmek için çok çalıştığını söylemişti. Kardashian’ın uyuşturucu kullandığını itiraf etmesi hayranlarını ikiye böldü. Kimi, şeffaf davrandığı için Kardashian’ı kutlarken kimi de uyuşturucu kullanmasını ‘iğrenç’ olarak nitelendirdi. Kardashian, 2000 yılında evlendiği Damon Thomas’tan 2004 yılında boşanmıştı. Ünlü yıldızın boşanma gerekçesi ise şiddetli geçimsizlikti. 

Posta

Son Güncelleme: 27.11.2018 06:52
Anahtar Kelimeler:
Kim Kardashian
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.