• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ajans
  3. MANİSA'DA SPORDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ AMAÇLI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU
Ajans
Yayınlanma: 04 Ekim 2013 - 00:00

MANİSA'DA SPORDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ AMAÇLI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

Son günlerde sporda yaşanan şiddetleri önlemek amacıyla İçişleri Bakanlığının başlatmış olduğu tedbirler ve önlemler gereği yapılan düzenlemeler sonucunda Manisa İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Spor Güvenliği Şube Müdürlü?

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MANİSA’DA SPORDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ AMAÇLI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU
Son günlerde sporda yaşanan şiddetleri önlemek amacıyla İçişleri Bakanlığının başlatmış olduğu tedbirler ve önlemler gereği yapılan düzenlemeler sonucunda Manisa İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü kurulduğu bildirildi.
En büyük değişiklik olarak ise artık saha girişlerinde üst aramalarını Özel Güvenlik’ten alınıp Emniyet ekipleri tarafından yapılacağı bildirildi.
Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi; “Manisa İlimizde Sporda şiddetin önlenmesi ile ilgili alınan tedbir ve düzenlemeler çerçevesinde, Valilik Makamının teklifi ile İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 22.08.2013 tarihli İçişleri Bakanlığı olurları ile Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü kurulmuştur. Yeni kurulan şubeye Müdür ve personel istihdamı başlamıştır. Bu şube Manisa gibi Süper Ligde ve PTT 1.Ligde mücadele eden iki güzide futbol takımı olan ilimiz için kaçınılmaz bir ihtiyaç olduğu açıktır. Yeni kurulan bu birim özellikle Cumhuriyet Başsavcılığımız bünyesinde bulunan spor savcılarımızın talimatları doğrultusunda 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun daha etkin ve verimli bir şekilde uygulanması konusunda kulüplerle iletişim içerisinde en üst seviyede görev bilinci ile çalışmalar yapılacaktır. Ayrıca son günlerde Futbol müsabakalarında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle müsabakalardaki güvenlik önlemleri yeniden gözden geçirilmiş, ilave tedbirler alınmıştır. Bu çerçevede stadyumda kapılarda tüm aramalar özel güvenlikten alınarak polise görev olarak verilmiştir. Başta stadyum giriş kapı-gişelerinde en üst düzey güvenlik tedbirleri alınacaktır. Ayrıca stadyum içerisi ve tribünlerde yaşanabilecek olumsuzluklara müsamaha gösterilmeyecek yasal işlemler en etkin bir biçimde hayata geçirilecektir. Yasaklılar listesi titizlikle takip edilecek, alkollü seyirciler stadyuma alınmayacaktır. Ayrıca stadyumda girişte yasaklı olan yabancı maddeleri (Bozuk para, çakmak, pet şişe vb.) girmemesi için üst düzey güvenlik önlemleri alınacaktır. Sözü edilen bu tedbir ve önlemler etkin bir şekilde 06.10.2013 tarihinde Manisa’da oynanacak olan Akhisar Belediye Gençlik ve Spor - Galatasaray A.Ş maçında hayata geçirilmeye başlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Beklenen Aşurenin Sırrı | Doğru Malzeme
Beklenen Aşurenin Sırrı | Doğru Malzeme
Üsküdar Kariyer Fuarı'nda iş arayanlar, işverenlerle buluştu
Üsküdar Kariyer Fuarı'nda iş arayanlar, işverenlerle buluştu
İETT ve Türk Böbrek Vakfı'ndan ortak proje
İETT ve Türk Böbrek Vakfı'ndan ortak proje
55 milyon yıllık tür yok olma riskiyle karşı karşıya
55 milyon yıllık tür yok olma riskiyle karşı karşıya
Son Haberler
Brandverse Awards’ta MPR’a Strateji Ödülü
Brandverse Awards’ta MPR’a Strateji Ödülü
Madra Dağı'nda 66 bin ağaç maden uğruna katledilecek!
Madra Dağı'nda 66 bin ağaç maden uğruna katledilecek!
Haziran ayı 3'ncü hafta kitap yorumları
Haziran ayı 3'ncü hafta kitap yorumları
HorecaDepot Belçika
HorecaDepot Belçika "Horeca Expo 2026" Fuarına Katılacak
Beklenen Aşurenin Sırrı | Doğru Malzeme
Beklenen Aşurenin Sırrı | Doğru Malzeme
AYVALI DERE’DE HALK SÖZ İSTİYOR
AYVALI DERE’DE HALK SÖZ İSTİYOR

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.