Evde Hemodiyaliz ile anne oldu

emodiyaliz tedavisi sürerken geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu da dünyaya getiren Yazar’a bu kez ‘Ev Hemodiyalizi’ umut oldu.

29 Aralık 2014 Pazartesi 10:47
Evde Hemodiyaliz ile anne oldu






Evde Hemodiyaliz ile anne oldu

Böbrek hastası anne adaylarının özlemini evde hemodiyaliz yöntemi sona erdiriyor. 2010 yılında böbrek nakli olan ve ardından ilk çocuğunu dünyaya getiren Gaziantepli böbrek hastası Gönül Yazar, vücudun nakledilen böbreği kabul etmemesi sonucu diyaliz tedavisine geri dönmek zorunda kalmıştı. Hemodiyaliz tedavisi sürerken geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu da dünyaya getiren Yazar’a bu kez ‘Ev Hemodiyalizi’ umut oldu. İkinci bebeğini kucağına aldıktan sonra ‘Ev Hemodiyalizi’ ile tanışan Yazar, şimdi anneliği yeniden doyasıya yaşamanın mutluluğunu sürüyor.
 Türkiye’de yaklaşık 300 kişi tarafından uygulanan Ev Hemodiyalizi ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ercan Ok, “Gaziantep’te yaşayan ve ev hemodiyalizi tedavisi gören Gönül Yazar isimli hastamız, tedavi şeklini değiştirerek Ev Hemodiyalizi tedavisine geçtikten sonra ailesine ve dünyaya yeni gelen bebeğine daha fazla vakit ayırabildiği, annelik görevini yerine getirebildiği için mutlu olduğunu söylüyor” diye konuştu.
Son Güncelleme: 29.12.2014 10:48
Anahtar Kelimeler:
Evde Hemodiyaliz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.