• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sahte nikah mağduru kızın babası hayatını kaybetti
Gündem
Yayınlanma: 09 Aralık 2014 - 20:37

Sahte nikah mağduru kızın babası hayatını kaybetti

Üsküdar Belediyesi'nin de adının kullanıldığı sahte nikahın neden olduğu kriz bir cana mal oldu.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Sahte nikah mağduru kızın babası hayatını kaybetti
Sahte nikah mağduru kızın babası hayatını kaybetti

Üsküdar Belediyesi'nin de adının kullanıldığı sahte nikahın neden olduğu kriz bir cana mal oldu. Sahte nikahın ardından genz kızın babası Ömer kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti...
İstanbul’da ‘lüks yatta sahte nikah’ın ortaya çıkması üzerine haberi duyan baba, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.İstanbul Üsküdar’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni E.O. ile sahte kimlik düzenleyerek nikah kıymak isteyen A.G’nin babası Ömer G., olayı öğrendiğinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Gökbelen köyünde din görevlisi olarak görev yapan A.G ile ağabeyi A.G, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni E.O. ile anlaşarak sahte nikah planladılar. İstanbul’da Üsküdar’da lüks bir yatta düzenlenen törene, polis baskını yapılmasıyla sahte nikah ortaya çıktı.  Hanönü ilçesinde din görevlisi olarak gören yapan A.G, kalp krizi geçiren babasının cenaze törenine katılmak üzere İstanbul’a gitti.

Hanönü İlçe Müftüsü Osman Sağlam, “A.G hocamız, geçen hafta bir yakınının düğününün olduğunu söyleyerek, bir haftalık izin istedi ve İstanbul’a gitti. Düğün bittikten sonra da dün telefonla kendisiyle konuştuk. Köyüne geldi ve görevine başladı. Bugün de babasının vefat ettiği haberini aldı bu gece. Tekrar İstanbul’a döndü. Olaydan bu kadarıyla haberimiz var, internette okuduğumuz kadarıyla. Çok net bir bilgiye sahip değiliz. Şu an cenazesi olduğu içinde net bir bilgi alamadık ve alamıyoruz. Sadece internetteki bilgilerle yetiniyoruz” dedi.

'ARAŞTIRMA YAPILIYOR'

Din görevlisi A.G’nin bu işi yapacak bir insan olmadığını ifade eden İlçe Müftüsü Sağlam, “A.G hocamız, gerçekten çalışkan, gayretli, arkadaşları arasında saygınlığı olan bir arkadaşımızdır. Böyle bir olaya karışacağını zannetmiyorum, tahmin etmiyorum. Muhtemelen yanlış anlaşılma ya da bir karışıklıktan dolayı ismi öne çıkmış olabilir. Biz, araştırıyoruz. Net bir şekilde olayı aydınlatmak için bize gelen bilgilerle inşallah ileride olaylar daha da netleşecek. Şimdilik araştırma safhasındayız” diye konuştu.

Olay, hafta sonu İstanbul’da Üsküdar’da meydana geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni E.O, kendi düğününde, A.G ve ağabeyi A.G ile birlikte ‘sahte nikah’ kıydırmaktan gözaltına alındı. Bekaroğlu’nun da katıldığı törenin ardından polis merkezine götürülen çift, serbest bırakıldı.

Evli ve iki çocuk babası olan din görevlisi A.G’nin babası Ömer G., olayın duyması üzerine aniden fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Ömer G, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ODTÜ’de öğrencilerin'rant yolu' projesine tepki nöbeti
ODTÜ’de öğrencilerin'rant yolu' projesine tepki nöbeti
Hasidik Yahudileri belgeseli sayesinde vurgun ortaya çıktı
Hasidik Yahudileri belgeseli sayesinde vurgun ortaya çıktı
İBB'ye yeni dalga operasyon | 13 kişiye gözaltı kararı
İBB'ye yeni dalga operasyon | 13 kişiye gözaltı kararı
Silivri açıklarında 2 gemi çarpıştı | Gemilerden biri kayıp
Silivri açıklarında 2 gemi çarpıştı | Gemilerden biri kayıp
Son Haberler
Eylül ayı ikinci haftası kitap yorumları
Eylül ayı ikinci haftası kitap yorumları
Hastanesi'nde cinsel içerikli film skandalı
Hastanesi'nde cinsel içerikli film skandalı
Kaşif Kozinoğlu'nun mezarı açıldı | Dün ertelenmişti
Kaşif Kozinoğlu'nun mezarı açıldı | Dün ertelenmişti
Kentsel dönüşümde yıkılan evin duvarından 25 kilo bal çıktı
Kentsel dönüşümde yıkılan evin duvarından 25 kilo bal çıktı
Kömür ve Süt kardeşliği | Malkara festivalle coştu
Kömür ve Süt kardeşliği | Malkara festivalle coştu
Denizli Acıpayam'da feci kaza, 19 yaralı var
Denizli Acıpayam'da feci kaza, 19 yaralı var

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.