• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Politika
  3. Selahattin Minsolmaz Kırklareli'yi Ankara'ya taşıyacak
Politika
Yayınlanma: 26 Ekim 2015 - 23:36

Selahattin Minsolmaz Kırklareli'yi Ankara'ya taşıyacak

Türkiye erken seçim için sandık başına gidiyor. Seçimlere sayılı günler kala Kırklareli'nde halkın nabzını yoklayan Trakya Temsilcimiz Kemal Kaçmaz, Kırklareli'nde siyasetin nabzını tutuyor..

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Selahattin Minsolmaz Kırklareli'yi Ankara'ya taşıyacak
Selahattin Minsolmaz Kırklareli'yi Ankara'ya taşıyacak

Türkiye erken seçim için sandık başına gidiyor. Seçimlere sayılı günler kala Kırklareli'nde halkın nabzını yoklayan Trakya Temsilcimiz Kemal Kaçmaz, Kırklareli'nde 1 Kasım seçimlerinde adaylar arasında en çok ilginin Selahattin  Minsolmaz üzerinde yoğunlaştığını belirtti.



Kırklareli'nin öz evladı olan ve harita mühendisi olarak Lüleburgaz Belediyesi'nde uzun yıllar hizmet ettikten sonra, AK Parti kurucuları arasında yer alıp siyasete atılan Minsolmaz'ın, 1 Kasım genel seçimlerinden zaferle çıkıp Ankara'ya Milletvekili olarak gideceğine halk arasında kesin gözüyle bakılıyor.

HALKTAN TAM DESTEK ALDI

AK Parti'den Kırklareli 1.sıra Milletvekili adayı olan Selahattin Minsolmaz'ın, seçim çalışmaları kapsamında gittiği heryerde sevgi selinde bulunan vatandaşlar, 'Biz kararımızı Minsolmaz'dan yana verdik. Genç ve dinamik yapısının yanı sıra bilgi ve birikimiyle diğer adaylardan iki adım önde. İnanıyoruz ki, Minsolmaz ile Kırklareli'nin yıldızı parlayacak.' diyerek tam destek veriyorlar.

MİNSOLMAZ: KIRKLARELİ HAKETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK

Muhabirimiz Kemal Kaçmaz, halkın gönlünde bu denli yer tutan Selahattin Minsolmaz ile yoğun seçim çalışmaları arasında görüşme fırsatında bulundu. Siyaseti halk için yaptığını ifade eden Selahattin Minsolmaz,'Bugüne kadar ilimiz ve halkımız için gösterdiğimiz mücadeleyi aynı azim ve kararlılıkla 1 Kasım'dan sonrada devam ettireceğiz. İlimizin sorunları ve vatandaşlarımızın dertlerine çare olmak için aday oldum ve gece gündüz demeden çalışarak bunları çözeceğiz. Kırklarelimizin hakettiği değeri görmesi ve tam bir Avrupa şehri olması için var gücümle hizmet edeceğim.  Özellikle Kırklareli ve bölgemize daha iyi hizmetler ve yatırımların yapılması için çalışacağım.

Parti gözetmeksizin bütün hemşehrilerimi kucaklayacağım. Siyaset insanın mutluluğu ve iyi hizmetler için yapılır. Bende bu bilinçle yola çıktım. Halkıma verdiğim sözleri yerine getirerek onların mutlu olduğunu görmek beni de mutlu edecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşanan ve gıbta ile bakılacak Kırklarelimiz ve ilçelerimiz için büyük işlere imza atacağız. Mesaimi bu yolda harcayacağım. 1 Kasım genel seçimleri ülkemize ve ilimize mutluluk verecektir. Kırklareli ve ilçelerine aşık bir insan olarak hizmet edeceğimden halkımızın hiç şüphesi olmasın. Biz söz verdik mi yaparız. Kırklareli çocuğu olarak halkımızı Ankara'da Meclis'te en iyi şekilde temsil edeceğim. İlimizde ve ilçelerimizde bugüne kadar yapılmak istenen veya yapılmayan ne varsa onların olması için çalışacağım. 13 yıldır ülkemize hizmet eden partimiz her zaman vatandaşımızın yüzünü güldürmüştür. Gerçekleşmesi hayal olan projeler, hayata geçerek halkımızın hizmetine sunulmuştur. Bundan sonrada büyük projelere imza atmaya devam edeceğiz. Halkımız herşeyi görüyor ve yaşıyor. Biz gücümüzü halktan alıyoruz.' dedi.

Haber: Kemal KAÇMAZ
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Eski Bakan ve eşi hakkında skandal iddialar var
Eski Bakan ve eşi hakkında skandal iddialar var
AKP'ye destek veren 3 CHP'li halkın içine çıkamadı
AKP'ye destek veren 3 CHP'li halkın içine çıkamadı
Sadece 2 üyesi vardı | Adalar Belediyesi de AKP'nin oldu
Sadece 2 üyesi vardı | Adalar Belediyesi de AKP'nin oldu
Üsküdar'da seçimler Salı günü yapılacak
Üsküdar'da seçimler Salı günü yapılacak
Son Haberler
Emlakkolik’ten Enez, Sultaniçe ve Gülçavuş İçin
Emlakkolik’ten Enez, Sultaniçe ve Gülçavuş İçin "2027-2030 Yatırım...
Maltepe'de 7 katlı binanın 3 katı çöktü | Enkaz altında kalanlar var
Maltepe'de 7 katlı binanın 3 katı çöktü | Enkaz altında kalanlar...
YTÜ'de 140 bin öğrencinin kimlik bilgisi çalınmış
YTÜ'de 140 bin öğrencinin kimlik bilgisi çalınmış
Fatma Betül Sayan Kaya'nın verdiği ifade ortaya çıktı
Fatma Betül Sayan Kaya'nın verdiği ifade ortaya çıktı
İzmir'de AKP'ye transfer tepkisi büyüyor | Belediye önünde gerginlik
İzmir'de AKP'ye transfer tepkisi büyüyor | Belediye önünde gerginlik
Çanakkale'de deprem; Ezine'de son deprem korkuttu
Çanakkale'de deprem; Ezine'de son deprem korkuttu

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.