• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Serpil Timuray'a yeni görev
Ekonomi
Yayınlanma: 04 Ekim 2013 - 09:21

Serpil Timuray'a yeni görev

Serpil Timuray, Vodafone Grubu Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı olarak atandı.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Serpil Timuray'a yeni görev
1 Ocak 2009 tarihinden bu yana Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Serpil Timuray, 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı olarak atandı. 
 
Vodafone Türkiye’de Ticari ve Operasyonel alanlardan sorumlu İcra Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam etmekte olan Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı’nı 1 Kasım 2013 tarihi itibariyle Timuray’dan devralacak. 
 
Vodafone Türkiye’de Bayrak Değişimi
 
Timuray, 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu’nun 409 milyon abonesinin %65’inin* bulunduğu, servis gelirlerinin %30’unu* oluşturan ve Vodafone Grubu’nun dünya genelindeki iki yönetim bölgesinden biri olarak konumlanan AMAP** Bölge Başkanlığı görevini Nick Read’den devralacak. 
 
Timuray, AMAP Bölge Başkanı olarak atandığı yeni göreviyle Vodafone Grubu İcra Kurulu üyesi olarak, Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao’ya doğrudan raporlayacak. 
 
2008 yılından bu yana AMAP Bölge Başkanı olarak görev yapan Nick Read ise 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu Finanstan Sorumlu Üst Düzey Yöneticisi (CFO) olarak atandı.  
 
Vodafone Türkiye’nin yeni İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt oldu. 
 
Vodafone Türkiye’de Ticari ve Operasyonel alanlardan sorumlu İcra Kurulu Başkan Vekili Gökhan Öğüt, 1 Kasım 2013 tarihinden itibaren Vodafone Türkiye’nin yeni İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 
 
Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao yaptığı açıklamada, yönetim yapısındaki değişikliği değerlendirerek: “Çok önemli bir pazarda güçlü ticari ve operasyonel deneyimleriyle Vodafone’nun en başarılı liderlerinden biri olan Timuray’ın devraldığı AMAP Bölge Başkanı ve Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi olarak üstleneceği yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
 
Yeni görevlendirmeyle ilgili konuşan Serpil Timuray, “Vodafone Türkiye’de son 4 yıldır birlikte çalıştığımız Gökhan Öğüt’ü Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan’ı olarak devraldığı yeni görevinden ötürü tebrik ederim. Vodafone Türkiye son 4 yılda, mobil telekomunikasyon sektörünün “en hızlı büyüyen operatörü” olarak toplam gelirlerini 2 misline, gelir pazar payını %18.6’dan %30’a çıkarmış, son mali yılında en yüksek kârlılığına ulaşmıştır. Bu başarılarda büyük payı olan Öğüt’ün şirketin yeni dönemine çok başarılı bir liderlik yapacağına inancım tamdır. Kendisine ve tüm Vodafone Türkiye ekibine başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Özgür Demirtaş sesizliğini bozdu
Özgür Demirtaş sesizliğini bozdu
Ege Bölgesi’nin ihracatı 8 ayda 29,2 milyar dolara ulaştı
Ege Bölgesi’nin ihracatı 8 ayda 29,2 milyar dolara ulaştı
Fon skandalında dikkat çeken isimler tartışma konusu oldu
Fon skandalında dikkat çeken isimler tartışma konusu oldu
Ayçiçek Hasat Şenliği Silivri'de yapıldı
Ayçiçek Hasat Şenliği Silivri'de yapıldı
Son Haberler
Fon soruşturması | Akşam tedbir konuldu, gece kaldırıldı
Fon soruşturması | Akşam tedbir konuldu, gece kaldırıldı
MKE Gazi Fişek Fabrikası'nda iş kazasında acı haber geldi
MKE Gazi Fişek Fabrikası'nda iş kazasında acı haber geldi
Otomübil, otobüsle çarpıştı | 7 can kaybı var
Otomübil, otobüsle çarpıştı | 7 can kaybı var
Fon vurgunu soruşturmasında 42 kişinin mal varlığına tedbir konuldu
Fon vurgunu soruşturmasında 42 kişinin mal varlığına tedbir konuldu
Özgür Demirtaş sesizliğini bozdu
Özgür Demirtaş sesizliğini bozdu
NACİ ŞAVATA: “ADAY ADAYLARI İÇİN FISILTI İDDİLARINA KANMAYIN”
NACİ ŞAVATA: “ADAY ADAYLARI İÇİN FISILTI İDDİLARINA KANMAYIN”

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.