• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Şimdi başladı! Emeklilere müjde: Karşılıksız 25.000 TL ek ödeme
Ekonomi
Yayınlanma: 21 Haziran 2025 - 07:10

Şimdi başladı! Emeklilere müjde: Karşılıksız 25.000 TL ek ödeme

Emekliler için haziran ayı ek ödemeleri uygulanmaya başlanmıştır. SSK ve Bağ-Kur 4C ayrımı yapılmaksızın herkes, karşılıksız olarak 25. 000 TL ek ödeme alabilecektir.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Şimdi başladı! Emeklilere müjde: Karşılıksız 25.000 TL ek ödeme
Ziraat Bankası'ndan maaş alan emekliler için kefilsiz ve aynı zamanda düşük faize sahip olan ihtiyaç kredisi kampanyası başlatılmıştır. 25 bin TL'ye kadar limitle hazırlanan kredide, başvuru işlemleri mobil uygulama, internet şubesi ile SMS aracılığıyla gerçekleştirilebilmektedir; ödemeler gün içerisinde hesaba geçmektedir.

14 MİLYON EMEKLİYİ ETKİLEYEN KREDİ PAKETİ UYGULAMAYA GİRDİ

Ziraat Bankası, emekliler için hazırlanan yeni bir destek programını başlattı. Türkiye'de bu bankadan maaş alan tüm emeklileri hedefleyen kampanyayla  25 bin TL limitli bir ihtiyaç kredisi sağlanmaktadır. Ayrıca, kredi başvuruları sorasında kefil, ek bir teminat veya şube şartı gerekmemektedir.

Bankanın açıklamasında, kampanyaya katılım gösteren emeklilere uygun faiz oranlarıyla, esnek geri ödeme seçenekleri sunulacak, 90 güne kadar da ödeme ertelemesi yapılabilecektir. Onaylanan miktar, başvurunun yapıldığı gün içinde emekli müşterinin hesabına aktarılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR? GEREKEN ŞARTLAR NELERDİR?

Emeklilere karşılıksız 25.000 TL ek ödeme

Kampanyadan sadece Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alanlar faydalanabilmektedir. Emeklinin kredi notuyla ödeme geçmişi temel alınarak incelenen başvurularda, kefil ya da ek gelir beyanı istenmemektedir. Başvuru işlemleri; mobil bankacılık uygulamasından, internet bankacılığından ya da doğrudan banka şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilmektedir.

Dijital başvuru yapma imkanı bulunmayan vatandaşlar, kendilerine en yakın olan Ziraat Bankası şubesine bizzat giderek başvuru yapma fırsatından yararlanabilirler.

GERİ ÖDEME PLANLARI, GELİR DURUMUNA GÖRE DÜZENLENMEKTEDİR!

Ziraat Bankası'nın emeklilere yönelik bu kampanyasında öne çıkan bir diğer özellik, geri ödeme kolaylığıdır. Krediyi alacak emekliler, ödemelerini 3 ile 36 ay arası seçecekleri vade süreleri ile yapma imkanına sahiptirler.

İsteyenler için ilk ödeme, 90 güne kadar geciktirilebilir. Aylık eşit taksit ödeme seçenekleriyle emekli bireylerin maaş dengesi sağlanarak ödeme süreci kolaylaştırılmaktadır. Aynı zamanda, kredi, herhangi bir masraf bulunmadan verilmektedir.

SMS İLE BAŞVURU YAPMA

Başvuru süreci son derece kolay bir şekilde devam etmektedir. Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması içinde "Kredi Başvurusu” kısmına girerek, internet bankacılığı aracılığıyla veya "KREDI” yazarak 4747’ye SMS gönderdikten sonra başvuru yapılabilmektedir. Onaylanan miktar, kısa bir süre içerisinde otomatik olarak hesabınıza aktarılmaktadır.

Ziraat Bankası tarafından hazırlanan yeni kredi programı, yükselen yaşam giderleri karşısında emekli bireylerin nakit gereksinimlerine cevap vermesi bakımından önemli destek sunmaktadır.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Fon skandalında dikkat çeken isimler tartışma konusu oldu
Fon skandalında dikkat çeken isimler tartışma konusu oldu
Ayçiçek Hasat Şenliği Silivri'de yapıldı
Ayçiçek Hasat Şenliği Silivri'de yapıldı
Ramazan Altuğ Adıyaman Çiğköfte, yıl sonu hedefi 300 şube
Ramazan Altuğ Adıyaman Çiğköfte, yıl sonu hedefi 300 şube
Özgür Özel 'Devletleştireceğiz' dedi, ÖİB açıklama yaptı
Özgür Özel 'Devletleştireceğiz' dedi, ÖİB açıklama yaptı
Son Haberler
Eylül ayı üçüncü haftası kitap yorumları
Eylül ayı üçüncü haftası kitap yorumları
İzmir Kültürpark’ta edebiyat şöleni başladı
İzmir Kültürpark’ta edebiyat şöleni başladı
Festivalde organizasyon skandalı | İrem Derici ve Ceza konseri iptal
Festivalde organizasyon skandalı | İrem Derici ve Ceza konseri iptal
Fon vurgunuyla adeta Türkiye soyulmuş | Yurt dışına kaçırılmış
Fon vurgunuyla adeta Türkiye soyulmuş | Yurt dışına kaçırılmış
Alzheimer hastalığına zemin hazırlayan etkenler!
Alzheimer hastalığına zemin hazırlayan etkenler!
Tarih belli oldu: 3 Temmuz’da zam açıklanıyor! Milyonlarca memur ve emekliye büyük haber
Tarih belli oldu: 3 Temmuz’da zam açıklanıyor! Milyonlarca memur ve emekliye büyük haber

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.