Beşiktaş'tan muhteşem geri dönüş

 Beşiktaş  son yarım saate 2-0 geride girdiği maçta müthiş bir gayret göstererek tarihi bir geri dönüşe imza attı. 

30 Kasım 2018 Cuma 03:00
Beşiktaş'tan muhteşem geri dönüş






Beşiktaş'tan muhteşem geri dönüş

   Beşiktaş  son yarım saate 2-0 geride girdiği maçta müthiş bir gayret göstererek tarihi bir geri dönüşe imza attı. Lens’in önderliğinde Norveç’ten 3-2’lik skorla dönen Beşiktaş gruptan çıkma adına müthiş bir avantaj elde etti.

  Beşiktaş Avrupa Ligi’nde ilk maçta Vodafone Park’ta 3-1 mağlup ettiği Sarpsborg ile Norveç’te karşı karşıya geldi. Santranın hemen ardından 47.saniyede Muhammed ile 1-0 öne geçen ev sahibi 6 dakika sonra Heintz ile bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkardı.Maçın henüz başında arka arkaya yediği 2 golle şoke giren Kartal, soyunma odasına büyük bir hüsranla girdi. İkinci yarıda bambaşka bir görüntüyle sahaya çıkan Lens ve oyuna sonradan giren Vagner Love giden maçı bambaşka bir hale getirdi.

62’de muhteşem bir gol atan Lens, 66’da bu kez Vagner Love’a müthiş bir asist çıkardı ve maç 4 dakikada 2-2’ye geldi.

76’da Sarpsborg’un ağlara giden topu ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmadı. Galibiyet golü için yüklenen ve rüzgarı arkasına alan Kartal, maçı bırakmadı. Yoğun yağmurla birlikte gol için yüklenen Beşiktaş’da 90. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Lens çok şık bir aşırtma gole imza atarak durumu 3-2’ye getirdi.

Muhteşem bir geri dönüşe imza atan Beşiktaş grupta puanını 7’ye çıkardı ve ikinci sıraya yerleşti. Siyah beyazlılar son maçını 13 Aralık’ta Malmö ile İstanbul’da oynayacak.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşSarpsborg
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.