Fenerbahçe Beko EuroLeague’de play-off’u garantiledi

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de play-off’ta

31 Mart 2021 Çarşamba 07:40
Fenerbahçe Beko EuroLeague’de play-off’u garantiledi






   Fenerbahçe Beko EuroLeague’de play-off’u garantiledi

   Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de play-off’ta.Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 32. hafta maçında Bayern Münih’i 77-68 yenerek, EuroLeague’de 20. galibiyetini aldı ve normal sezonun bitimine 2 hafta kala play-off’u garantiledi.
   Fenerbahçe Beko'da Nando De Colo kaydettiği 21 sayıyla maçın skoreri olurken; Marko Guduric 18, Jan Vesely de 15 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.
    Karşılaşmanın ilk periyodun ilk 5 dakikalık bölümünde hücumda istediği performansı sergileyemeyen Fenerbahçe Beko, 7 sayı geri düştüğü bu bölümde Melih Mahmutoğlu ve Vesely’nin basketleriyle skoru 10-7’ye getirdi ve televizyon molasını bu skorla geçti. Mola dönüşü Guduric ve Nando De Colo’nun basketlerinin ardından Dyshawn Pierre ile öne geçen Fenerbahçe Beko, periyodu 15-18 önde tamamladı.
 
   Kyle O’Quinn’in basketiyle başlayan ikinci periyotta 20-20 eşitliğin ardından koç Kokoskov’dan mola geldi. Mola dönüşü karşılıklı sayılarla süren oyunda sert ve fiziki temasların yüksek olduğu oyunda soyunma odasına 34-35’lik skorla gidildi.
    İkinci yarıya sert savunmasıyla başlayan Fenerbahçe Beko, üçüncü periyodun ilk bölümünün sonunda hücumda Guduric ve Vesely ile vites yükseltti ve rakibine mola aldırdı (39-45). İlerleyen bölümde boyalı alanı çok iyi savunan Fenerbahçe Beko, üçüncü periyodun bitimine 1:30 kala Guduric’in basketleriyle farkı çift hanelere yükseltti: 42-52. Üçüncü periyot 44-53 Fenerbahçe Beko üstünlüğüyle tamamlandı.
 

   Dördüncü periyoda Marko Guduric’in üçlüğüyle başlayan Fenerbahçe Beko, rakibine erken mola aldırdı: 44-56. Moladan üçlükle dönen ev sahibi ekip farkı 6 sayıya indirince bu kez koç Kokoskov’dan mola geldi: 52-58. Kalan bölümde etkili oyununu sürdüren ve skor avantajını koruyan Takımımız, rakibini 68-77 mağlup etti.
 
Çeyrek skorları:
1.Çeyrek: 15-18
2.Çeyrek: 19-17
3.Çeyrek: 10-18
4.Çeyrek: 24-24

(Fenerbahçe)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.