Gaziantepspor 1-Galatasaray 2

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 09:12
Gaziantepspor 1-Galatasaray 2






Gaziantepspor 1-Galatasaray 2
    Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bu skorun ardından Aslan 3.lük yarışında umutlanırken, ev sahibi takımın kümede kalma ümitleri mucizelere kaldı.
    Maçın ilk yarısını 31. dakikada Josue'nin attığı nefis golle 1-0 önde kapatan Aslan, 49. dakikada Thiam'ı durduramadı. 80. dakikada sahneye çıkan Wesley Sneijder enfes frikik golüyle Galatasaray'ı galibiyete taşıdı. Bu skorun ardından 55 puana çıkan Aslan, Fenerbahçe ile olan puan farkını ikiye indirdi. Gazinantepspor ise 26 puanda kaldı.
GAZİANTEPSPOR: Victor, Musa Nizam, Barış Yardımcı, Pedroso, Wallace Reis, Thiam (Dk. 87 Kangwa), Doğanay Kılıç (Dk. 63 Marcinho), Fatau, Ghilas, Orkan Çınar ( Dk. 63 Ben-Hatira), İlhan Parlak
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Bruma, Sinan Gümüş (Dk. 73 Rodrigues), Sneijder (Dk. 87 De Jong), Selçuk İnan, Josue, Podolski (Dk. 63 Eren Derdiyok)
TEKNİK DİREKTÖR: Igor Tudor
GOLLER: Dk. 31 Josue, Dk. 80 Sneijder (Galatasaray), Dk. 53 Thiam (Gaziantepspor)
SARI KARTLAR: Dk. 52 Semih Kaya (Galatasaray), Dk. 76 Pedroso, Dk. 88 Wallace Reis, Dk. 90 Fatau (Gaziantepspor) 127
Son Güncelleme: 15.05.2017 09:50
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayGaziantepspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.