Kasımpaşa 1 -Göztepe 2

Süper Lig 9. hafta maçında Kasımpaş evinde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Göztepe'ye 2-1 yenildi.

17 Ekim 2021 Pazar 14:55
Kasımpaşa 1 -Göztepe 2






Kasımpaşa 1 -Göztepe 2

    Süper Lig 9. hafta maçında Kasımpaş evinde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Göztepe'ye 2-1 yenildi.Karşılaşmada 6. dakikada Kasımpaşa'da Valentin Eysseric sarı kart gördü.25. dakikada Kasımpaşa'da Nicolai Jörgensen sarı kart grödü.40. dakikada Göztepe'de Halil Akbunar sakarlanarak yerini Lourency 'e bıraktı.Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 51. dakikada Kasımpaşa, Yusuf Erdoğan ile 1-0 öne geçti.67. dakikada Göztepe, Adis Jahovic ile skoru 1-1 yaptı.77. dakikada Kasımpaşa'da Ryan Donk sarı kart gördü.77. dakikada Göztepe'de Soner Aydoğdu sarı kart gördü.86. dakikada Göztepe, David Tijanic ile 2-1 öne geçti.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Göztepe 4 hafta sonra  galip gelerek sahadan 2-1 galip ayrıldı.

   Bu sonuçla Göztepe puanını 8 yaparken, Kasımpaşa 6 puanda kaldı.Süper Lig 10. Hafta maçlarında Göztepe evinde Trabzonspor ile oynarken, Kasımpaşa deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacak.

Hakemler:Cüneyt Çakır, Alpaslan Dedeş, Mehmet Emin Tuğral

Kasımpaşa:Harun Tekin, Tarkan Serbest, Eren Elmalı, Tomas Brecka, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Michal Travnik, Yusuf Erdoğan, Valentin Eysseric, Nabil Dirar, Nicolai Jörgensen 

Teknik Direktör:Cihat Arslan

Göztepe:İrfan Can Eğribayat, Kahraman Demirtaş, Atınç Nukan, Dzenan Burekovic, Murat Paluli, Obinna Nwobodo, Halil Akbunar, Atakan Çankaya, Yalçın Kayan, Cherif Ndiaye, Adis Jahovic  

Teknik Direktör:Nestor El Maestro

Süper Lİg 9. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lig 9. Hafta Puan Cetveli;

Süper Lig 10. Hafta Maç Programı;

Son Güncelleme: 17.10.2021 18:05
Anahtar Kelimeler:
KasımpaşaGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.