Kazım Tekin Şampiyonu Ödüllendirdi

Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 110 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazanan Muhammed Hamza Bakır, İBB Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörü Cemal Bakır ve Başakşehir Güreş Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım ile birlikte Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’i makamında ziyaret ettiler.

25 Mayıs 2018 Cuma 18:38
Kazım Tekin Şampiyonu Ödüllendirdi






Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yapılan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 110 kiloda güreşen ve bütün rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazanan milli güreşçimiz Muhammed Hamza Bakır’ı, bu büyük başarıda emeği olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerimizden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Sadin Bakır ve Zafer Uyumaz’ı, Başakşehir Güreş Kulübü Başkanımız Fatih Mehmet Yıldırım’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Sırbistan’da 40 gün sonra yapılacak olan Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda kendisine başarılar dileyen Kazım Tekin, Muhammed Hamza Bakır ve beraberindeki heyetle ile birlikte hatıra fotoğraf çektiren Tekin, şampiyona ödülünü takdim etti.

Son Güncelleme: 25.05.2018 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.