MKE Ankaragücü 2'de 2 yaptı

Süper Lig'de 29. hafta maçında Fatih Karagümrük evinde MKE Ankaragücü'ne 1-0 yenildi.

07 Mart 2021 Pazar 16:08
MKE Ankaragücü 2'de 2 yaptı






MKE Ankaragücü 2'de 2 yaptı

   Süper Lig'de 29. hafta maçında Fatih Karagümrük evinde MKE Ankaragücü'ne 1-0 yenildi.MKE Ankaragücü Galatasaray galibiyetinden sonra Fatih Karagümrük'ü yenerek 2'de 2 yaptılar.Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti.İlk yarı golsüz kapandı.

   Karşılaşmanın ikinci yarısının başında MKE Ankaragücü 1-0 öne geçti.55. dakikada Alper Potuk, MKE Ankaragücü'nü 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Karşılaşma MKE Ankaragücü'nün 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

   Bu sonuçla MKE Ankaragücü Hikmet Karaman yönetimde 5. maçında 8. puanını almış oldu.MKE Ankaragücü bu galibiyetle puanını 26 yaparken Karagümrük 41 puanda kaldı. Ankaragücü gelecek hafta sahasında Göztepe ile karşılaşacak.Fatih Karagümrük ise Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Fatih Karagümrük: Viviano, Roco, Biglia, Sobiech, Borini, Ndao, Hedenstad, Balkovec, Campi, Castro, Bertolacci

MKE Ankaragücü: Ricardo, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Atila, İbrahim, Endri, Alper, Geraldo, Saba, Borven

Son Güncelleme: 08.03.2021 02:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.