Sular ne zaman gelecek, İstanbul su kesintisi 27 Temmuz 2016

Sular ne zaman gelecek; İstanbul'da dün başlayan su kesintileri bugün de çok sayıda ilçede devam ediyor. İSKİ suların kesik olduğu mahalleleri ve suların geliş saatini açıkladı.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 15:17
Sular ne zaman gelecek, İstanbul su kesintisi 27 Temmuz 2016






Sular ne zaman gelecek, İstanbul su kesintisi 27 Temmuz 2016

Son Dakika Haber, İSKİ bugün İstanbul'da 8 ilçe ile çok sayıda mahalleye su verilemediğini duyurdu. Dün Zeytinburnu'nda 11 mahalleyi etkileyen su kenistisi bugün de devam ediyor. İSKİ tarafından açıklanan su kesintisi uygulanan mahalleler ve suların geliş saati ise şöyle


ZEYTİNBURNU'NDA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Zeytinburnu'nda dün başlayan su kesintisi bugün de devam ediyor. Ana ishale hattı arızası nedeniyle dün sabah erken saatlerde başlayan kesinti bugün de devam ediyor. İSKİ su kesintisinden etkinelenen mahalleleri şu şekilde duyurdu.


TELSİZ MAHALLESİ, SÜMER MAHALLESİ, SEYİT NİZAM MAHALLESİ, YEŞİLTEPE MAHALLESİ, YENİDOĞAN MAHALLESİ, VELİEFENDİ MAHALLESİ, GÖKALP MAHALLESİ, CIRPICI MAHALLESİ, BEŞTELSİZ MAHALLESİ, NURİPAŞA MAHALLESİ, MERKEZ EFENDİ MAHALLESİ, KAZLIÇEŞME MAHALLESİ,  

Zeytinburnu ve çevresinde su kesintisinin bugün saat 20:00 civarı bitirileceği açıklandı...


ÜSKÜDAR'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'ni etkileyen su kesintisi bugün saat 19.00'da sona ereceği duyuruldu


GÜNGÖREN'DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Güngören'de 3 mahalleyi etkileyen su kesintisinin nedeni olarak ana ishale hattı arızası olarak duyuruldu.
TOZKOPARAN MAHALLESİ, MEHMET NESİH ÖZMEN MAHALLESİ, ABDURRAHMAN NAFİZ GÜRMAN MAHALLESİ'ni etkileyen su kesintisinin saat 18.00'de sona ereceği İSKİ tarafından açıklandı.


KÜÇÜKÇEKMECE'DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallerini etkileyen su kesintisi halen devam ediyor. Şebeke hattı arızasından kaynaklanan arıza Cumhuriyet Mahallesi'nde saat 16.00'da, Halkalı Merkez Mahallesi'nde ise saat 18.00'de sona ereceği duyuruldu,


KAĞITHANE'DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Kağıthane'de Talatpaşa Mahallesi'ni etkileyen su kesintisinin nedeni İSKİ tarafından Müteahhit çalışması olarak duyuruldu. İSKİ Talatpaşa Mahallesi'ne suların akşam saat 18.00'de geleceğini açıkladı.


SİLİVRİ'DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Silivri'de Şebeke hattı bağlantısı nedeniyle Yeni Mahalle'ye su verilemiyor. Silivri Yeni Mahalle'de sular saat 16.00'da gelecek.


PENDİK'TE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ Şebeke Hattı Arızası nedeniyle Şehyli ve Kurtköy mahallelerine su verilemediğini açıkladı. Su kesintisi haberi, İSKİ her iki mahalleye akşam saat 18.30 civarında su verileceğini duyurdu.

BEYKOZ SULAR NE ZAMAN GELECEK?


İSKİ Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'ne boru patlağı nedeniyle sabah saat 09.54'ten itibaren su verilemidiğini haber verdi. İSKİ Gümüşsuyu mahallesine suların saat 15.00'te verilmeye başlanacağını açıkladı.

TOKATKÖY MAHALLESİ'nde devam eden vana çalışmalarının ise saat 15.00'te bitirileceği belirtiliyor.
Son Güncelleme: 27.07.2016 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.