• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Tepe Savunma, Operasyonel Mükemmellik için "Yalın 6 Sigma" dönemini başlattı
Ekonomi
Yayınlanma: 03 Şubat 2020 - 09:49

Tepe Savunma, Operasyonel Mükemmellik için "Yalın 6 Sigma" dönemini başlattı

Tepe Savunma, güvenlik sektöründe bir ilki gerçekleştirdi ve Yalın 6 Sigma’nın ilk dönemini başarıyla tamamlayan “Sarı Kuşak” sahibi çalışanlara da sertifikalarını verdi.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Tepe Savunma, Operasyonel Mükemmellik için “Yalın 6 Sigma” dönemini başlattı
Tepe Savunma ve Güvenlik, Operasyonel Mükemmellik için “Yalın 6 Sigma” Dönemini Başlattı


Tepe Savunma ve Güvenlik, hizmet birimlerinin iş süreçlerini iyileştirmek, hizmetlerini yalınlaştırarak müşteri ve çalışan memnuniyetini daha da ileri götürmek için “Yalın 6 Sigma” yaklaşımını uygulamaya başladı. Tepe Savunma, güvenlik sektöründe bir ilki gerçekleştirdi ve Yalın 6 Sigma’nın ilk dönemini başarıyla tamamlayan “Sarı Kuşak” sahibi çalışanlara da sertifikalarını verdi.

Tepe Savunma ve Güvenlik, operasyonel mükemmelliğin sağlanması amacı uygulamaya koyduğu “Yalın 6 Sigma” yönetim yaklaşımı ile iş süreçlerinde hataların azaltılması, süreçlerin iyileştirilmesi, sürekli izlenmesi, ölçülmesi, analiz ve kontrol edilmesini amaçlıyor.

Yalın 6 Sigma’nın kendini kanıtlamış bir proje yönetim yaklaşımı olduğunu belirten Tepe Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Bora Doğualp şunları söyledi: “Tepe Savunma’nın vizyonu, toplum, çalışan, müşteri ve tüketiciler nezdinde değer yaratıp hizmet kalitesinde norm oluşturan lider bir şirket olmaktır. Bu ilkemiz ile mükemmellik için “yalın yönetim” prensiplerinin güvenlik sektöründeki ilk uygulayıcısı olarak sektöre liderlik etmeye devam edeceğiz ve güvenlik hizmeti sunumu anlayışını da yenilikçi yaklaşımımızla şekillendirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yalın 6 Sigma, bir süreçte yüzde 99,99966 başarı seviyesini ifade eden performans düzeyi ve aynı zamanda bunu gerçekleştirmeye yönelik vizyon ve sistem olarak tanımlanıyor. Sistem hataların azaltılması ve süreçlerin iyileştirilmesinden elde edilen finansal kazançların görünür kılınması ve sürekli izlenmesi amaçlandığı sistemde iş sonuçlarına büyük etkisi olan ancak yatırım gerektirmeyen projelere odaklanılıyor. Sistem kapsamında birer problem çözme, veriye dayalı karar verme uzmanı olarak yetiştirilen Kara/Yeşil/Sarı Kuşaklar’ın bu projeleri süratle başarıya ulaştırmaları sağlanıyor. En önemlisi sonucunda projelerden sağlanan kazançlar sayesinde sistemin sürekliliğini sağlayan bir disiplin kurulmuş oluyor.

Tepe Savunma tarafından, Yalın 6 Sigma metodlarını uygulayarak projeleri yürütecek “Sarı Kuşak” olarak adlandırılan proje yöneticileri ve destek ekiplerini kurabilmek için Yalın 6 Sigma Uzman Kara Kuşak eğitimleri alındı ve eğitimler sonrasında proje takımları oluşturularak; Yalın 6 Sigma metodolojisi uygulanmaya ve projeler yürütülmeye başlandı.

Tepe Savunma ve Güvenlik Hakkında:

1993 yılında Bilkent Holding’e bağlı şirketlerin güvenliğini sağlamak üzere faaliyete başlayan Tepe Savunma ve Güvenlik, şu anda 13 bin personel sayısı ile 500’e yakın kurumsal müşteriye hizmet veriyor. Banka, sanayi tesisi, iş merkezi, AVM güvenliği yanı sıra deniz limanlarının fiziki güvenliğini ve entegre güvenlik hizmetlerini sağlıyor. Müşterileri arasında; Akbank, ING Bank, Ziraat Bankası, Arçelik, OMV Petrol Ofisi, İDO, Migros, Aygaz, Ford Otomotiv, Mersin Uluslararası Liman İşletmeleri, TOFAŞ, Türk Ekonomi Bankası, Doğuş Oto, Odeabank, Philip Morris, Aras Kargo, US Grup Lojistik Taşımacılık gibi Türkiye'nin kendi sektörlerinde lider kuruluşları yer alıyor.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Türkiye 7 Ayda Fındık İhracatından Yaklaşık 1.4 Milyar Dolar Gelir Elde Etti
Türkiye 7 Ayda Fındık İhracatından Yaklaşık 1.4 Milyar Dolar Gelir Elde Etti
Ticaret Bakanlığı'ndan ÖTV Düzenlemesinden Sonra Gelen Şikayetlere İlişkin Açıklama Geldi!
Ticaret Bakanlığı'ndan ÖTV Düzenlemesinden Sonra Gelen Şikayetlere İlişkin Açıklama Geldi!
2025 Temmuz Ayında Fiyatında En Fazla Düşüş ve Artış Yaşanan Ürünler Belli Oldu
2025 Temmuz Ayında Fiyatında En Fazla Düşüş ve Artış Yaşanan Ürünler Belli Oldu
Temmuz’da En fazla İhracat Yapan Sektör Otomotiv Oldu!
Temmuz’da En fazla İhracat Yapan Sektör Otomotiv Oldu!
Son Haberler
Antalya'da Çöp Kamyonuna Kazası Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Antalya'da Çöp Kamyonuna Kazası Motosiklet Sürücüsü Hayatını...
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Yemen’de İsrail Saldırısı: Sana’da Elektrik Kesildi, Can Kaybı Var
Yemen’de İsrail Saldırısı: Sana’da Elektrik Kesildi, Can Kaybı...
Trabzon–Cidde Seferinde Korkutan Anlar: Flynas Uçağı Motor Arızası Sonrası Acil İniş Yaptı
Trabzon–Cidde Seferinde Korkutan Anlar: Flynas Uçağı Motor Arızası...
Gülçavuş ve Sultaniçe - Enez Sahil Yolu Tamamlanıyor
Gülçavuş ve Sultaniçe - Enez Sahil Yolu Tamamlanıyor
Kış hastalıklarına karşı adaçayı ve ekinezya 
Kış hastalıklarına karşı adaçayı ve ekinezya 

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.