• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ümit Özdağ: Havuz müteahhitlerini zengin ediyorlar
Gündem
Yayınlanma: 09 Haziran 2016 - 18:15

Ümit Özdağ: Havuz müteahhitlerini zengin ediyorlar

Elektrik iletiminde kayıp-kaçak parasının faturalara yüklenmesine ilişkin Meclis'ten geçen yasa MHP Genel Başkan adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın sert eleştirisine neden oldu. Prof. Dr. Özdağ, "kanunlar çıkartıp yandaşları

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ümit Özdağ: Havuz müteahhitlerini zengin ediyorlar
Ümit Özdağ: Havuz müteahhitlerini zengin ediyorlar


Kaçak elektrik bedelini, faturasını düzenli ödeyen vatandaşın faturasına yükleyen yasaya tepkiler sürüyor. MHP Genel Başkan Adayı va Gaziantep Milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ 'Garip gurebadan aldıra havut müteahhitlerine verdiler, Havuz müteahhitlerin izengin etmek için Meclis'i kullandılar' diyerek tepki gösterdi.

Elektrik iletiminde kayıp-kaçak parasının faturalara yüklenmesine ilişkin Meclis'ten geçen yasa MHP Genel Başkan adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın sert eleştirisine neden oldu. Prof. Dr. Özdağ, 'kanunlar çıkartıp yandaşları daha da zengin etmek istiyorlar üstelik garip güreba dedikleri sosyal kesimlerin parasıyla' dedi.


TBMM'den sessiz-sedasız geçirilen elektrikteki kayıp-kaçak bedellerinin vatandaşın faturasına yüklenmesi ile ilgili olarak konuşan MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, 'garip gürebanın hakkını yedirmeyiz diye diye geldiler. Ama garip gürebanın hakkını yandaşlarına yedirmek için Melis'ten özel kanun çıkartıyorlar' dedi.

Elektrik iletim hatlarını özelleştirirken AKP hükümetinin kayıp-kaçakların ortadan kaldırılması ve bunun için yapılacak yatırımlar gözönüne alınarak kamuya ödenecek bedellerin belirlendiğini söyleyen MHP Genel Başkan adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ' Ama gördük ki, birçoğu yandaş müteahhitlerin olan elektrik dağıtımında gerekli yatırımı yapmayan kendi adamlarının zarar etmemesi için özel kanun çıkarttılar ve vatandaşın soyulmasını sağladılar' diye konuştu.
Prof. Dr. Özdağ, son dönemde havuz müteahhitleri olarak bilinen yandaş medyanın sözde(!) sahiplerinin özellikle enerji alanında özelleştirmeden aldıkları ihalelerle tahayyül bile edilemeyecek kadar para kazandıklarını ifade ederken, ' Yerel mahkeme karar veriyor, kayıp-kaçak bedelleri vatandaşa yüklenemez diyor. Yargıtay bu kararı onaylıyor ama bu iktidar kalkıp Meclis'i de bu rezilliğe alet ederek kayıp-kaçak bedellerini vatandaşın faturasına yüklediler. Üstelik iktidara gelirken garip-gürebanın hakkını yedirmeyiz diyerek iktidar oldular ve şimdi aleni garip-gürebanın hakkını yediriyorlar' diyerek Meclis'ten çıkan kanuna oy veren AKP milletvekillerini uyardı.
Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP'nin iktidarı ile birlikte yaşanan bu fatura rezilliğine derhal son verileceğini, elektrikteki kayıp-kaçak oranlarının faturalara yansıtılmasını durduracaklarını ayrıca faturalardaki yüzde 2 TRT payının da kaldırılacağını sözlerine ekledi.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Arkadaşımız Tarkan Abdullahoğlu'nun acı günü
Arkadaşımız Tarkan Abdullahoğlu'nun acı günü
5. sınıf öğrencisi 3 gün boyunca okula silahla gelmiş
5. sınıf öğrencisi 3 gün boyunca okula silahla gelmiş
Vali Yardımcısı'nın 'Adalet' vurgusuna destek yağdı
Vali Yardımcısı'nın 'Adalet' vurgusuna destek yağdı
AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı
AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı
Son Haberler
Haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
Haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
SARSILMAZ ve EM&E Grup’tan Savunma Teknolojilerinde Stratejik İş Birliği
SARSILMAZ ve EM&E Grup’tan Savunma Teknolojilerinde Stratejik İş Birliği
İdrar kaçırma kadınlarda daha yaygın görülüyor
İdrar kaçırma kadınlarda daha yaygın görülüyor
Hareketsizlik yılda 3,2 milyon ölüme neden oluyor
Hareketsizlik yılda 3,2 milyon ölüme neden oluyor
Sarsılmaz'ın yerli robotu SARBOT, uluslararası arenaya çıktı
Sarsılmaz'ın yerli robotu SARBOT, uluslararası arenaya çıktı
Ünlü mağazada büyük yangın
Ünlü mağazada büyük yangın

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.