KALYONCULAR’DAN BAŞKAN DİŞLİ’YE DAVET

Kalyoncular Vakfı Genel Sekreteri Mikail Kalyoncu ve Ahmet Kalyoncu Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi Akyazı’da Pazar günü saat 13.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
KALYONCULAR’DAN BAŞKAN DİŞLİ’YE DAVET






Kalyoncular Vakfı Genel Sekreteri Mikail Kalyoncu ve Ahmet Kalyoncu Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi Akyazı’da Pazar günü saat 13.30’da düzenleyecekleri Kalyoncular Akraba buluşma gününe davet etti.
Vakıf Merkezi İstanbul’da olan ve Kalyoncular Ailesini oluşturan Kalyoncular Vakfı üyeleri 6 Ekim Pazar Günü Akyazı Acelle Yaylasında buluşuyor.
Amaçlarının sadece akrabaları bir araya getirmek olduğunu kaydeden Mikail Kalyoncu, “Akraba günümüzde tüm başkanlarımıza da mikrofon vermek istiyoruz. Ülkenin hayırlı işlerine bizim de katkımız olsun” dedi.
Davetten dolayı teşekkür eden Başkan Dişli, “İnşallah hayırlı işlere vesile olursunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Davetinize mutlaka iştirak etmeye gayret edeceğim” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.