SAFRANBOLU’DA EYLEM

Safranbolu Belediyesi tarafından yeniden yaptırılan Misak-ı Milli Meydanındaki Atatürk Anıtı’ndaki “Ne Mutlu Türküm diyene” yazısının yerine konulmaması nedeniyle eylem düzenlendi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SAFRANBOLU’DA EYLEM






Safranbolu Belediyesi tarafından yeniden yaptırılan Misak-ı Milli Meydanındaki Atatürk Anıtı’ndaki “Ne Mutlu Türküm diyene” yazısının yerine konulmaması nedeniyle eylem düzenlendi.
Safranbolu Belediyesi tarafından 1 milyon TL’ye yeniden yaptırılan Misak-ı Milli Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’ndaki “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazısı yerine konulmaması nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından anıt önünde eylem düzenlendi. MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş, “Bugünkü iktidar tarafından açıklanan demokratikleşme paketinin tümünü ele aldığımızda, PKK’nın ve İmralı canisi bebek katilinin, adeta her maddesine nüfuz ettiğini, her satırına mühürlendiğini görmekteyiz. Açıklanan bu paket, İmralı Kandil, PKK BDP ve işbirlikçi taşeronların bölücülerin taleplerinin kısaca orta ve uzun vadede hayata geçirileceği sinsi planları açığa çıkarmıştır. Anıtlardan, meydanlardan, her karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklardan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ne Mutlu Türküm diyene’ sözünü kaldırıp kazınmaya çalışılması hangi zihniyetin ürünü, hangi eşbaşkanın güdümüdür. Önce ülküm ve milletim. Sonra partim daha sonra ‘ben’ diyerek her türlü tuzak, baskı, şantaj ve tehditlere aldırmadan asla yılgınlığa düşüp geri çekilmeden, varlığımız Türk milletine armağan ederek, ecdadımızın ve şehitlerimizin ruhuna layık şekilde vatanımızın her karış toprağında mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Anıt önünde toplanan gurup “Ne Mutlu Türküm Diyene” diye slogan atarken, hep bir ağızdan andımız okundu. Öte yandan Safranbolu Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı’na öğle saatlerinde “Ne Mutlu Türküm diyene” yazısı yazıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.