Verimliliğinizi Arttıracak Toplantı Masası Tasarımları

Bir toplantının etkin olabilmesi ve o toplantıdan beklenen düzeyde verim elde edilebilmesi ideal bir toplantı organizasyonu ile mümkün olabilir.

24 Ocak 2023 Salı 10:19
Verimliliğinizi Arttıracak Toplantı Masası Tasarımları






Verimliliğinizi Arttıracak Toplantı Masası Tasarımları

Günümüzün çalışma hayatında mesai saatlerinin önemli bir kısmını toplantılar kaplıyor. Bir toplantının etkin olabilmesi ve o toplantıdan beklenen düzeyde verim elde edilebilmesi ideal bir toplantı organizasyonu ile mümkün olabilir. Toplantının amacına uygun olarak belirlenmiş yer, zaman, katılımcılar gibi birçok faktör toplantının başarısı için önem taşımaktadır. Önem taşıyan bir diğer faktör ise, toplantı ortamının ergonomisidir. Ersa Mobilya'nın toplantı masası ve sandalye modelleri ergonomi ve konforunuzu sağlayarak toplantılarınızın verimini artırıyor.

Ofis Toplantı Masaları Neden Önemli?

İdeal toplantı odası masası kullanımı katılımcıların daha verimli ve etkili toplantı çalışmaları, görüşmeler yapmaları için uygun ortam sağlanmasında büyük önem taşımaktadır. Toplantılar şirket çalışanları dışında müşteriler, tedarikçiler, eğitimciler gibi dış paydaşlarla da sıklıkla yapılıyor. Bu sebeple ofis toplantı masaları paydaşlarla etkileşim kurarken profesyonel ve saygın bir ortam oluşturmaya katkı sağlayabiliyor.

Verimsiz yapılan toplantılarda, zaman ve mali kayıplar söz konusu olabiliyor. Firmaların dış yüzü olan dış paydaş katılımlı toplantılarda ise uygun olmayan koşullar firmanın prestijini olumsuz etkileyebiliyor.

Ofis Mobilyaları ve Toplantı Masaları Seçiminde Dikkat Edilecek Bazı Noktalar

      Toplantı masaları ölçüleri bakımından önem taşımaktadır. Ofis toplantı masası ölçüleri belirlenirken kullanım alanı ve kullanım amacı göz önünde bulundurulmalıdır. 

      Toplantı masası ve sandalyeler yerleştirildikten sonra çalışma alanında ihtiyaca uygun bir alan kalması önemlidir.

      Katılımcıların rahat oturma ve kalkmalarını sağlamasının yanı sıra ofisin diğer kısımlarına ve gerekli cihazlara kolayca erişebilmelerine yetecek yeterli alanın masanın etrafında olması gerekiyor.

      Projeksiyon vb. cihazlardan yapılan sunumları ya da tahta vb. Gereçlerin kullanımında yazıları her katılımcı rahatlıkla görebilmelidir. Toplantı masası şekli ve ölçüleri buna uygun olmalıdır.

      Toplantı masası yüksekliği belirlerken toplantı sandalyelerine dikkat edilmelidir. Tüm toplantı sandalyeleri yükseklik ayarlı olmayabilir; sandalyenin kolçakları, oturma kısmının yerden yüksekliği toplantı masası yüksekliği açısından önem taşıyor.

Büyük Toplantı Masaları Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Büyük toplantı masaları fazla sayıda katılımcı tarafından kullanılacağı için çok sayıda elektronik cihazın kullanımına imkân vermelidir. Düzenli ve kısa aralıklarla elektrik ve network prizleri olması gerekiyor. Bu eklentiler katılımcı sayısına göre belirlenip sonradan geliştirme yapılarak toplantı masası iş yerine göre özelleştirilebiliyor.

Büyük toplantı masaları taşınabilir olamayacağı ve uzun süre kullanımı söz konusu olacağı için modüler eklentilerle fonksiyonelliği arttırılabilir olmalıdır. Modüler üniteler sayesinde çalışma alanına dinamizm katılabilir. Bu noktada Ersa toplantı masaları katılımcı sayısı fazla olsa da her katılımcının uygun mesafelerde çalışmasını ve ekipmanları rahat kullanabilmesini sağlıyor. Yoğun katılımlarda da birlikte çalışma anlarını verimli hale dönüştürüyor.

Ersa Modern Toplantı Masaları Tüm Ofis Tiplerine Uyum Sağlar

Ersa toplantı masası modelleri şekil, ölçü, modüler kullanıma uyum, renk seçeneği gibi birçok açıdan farklı ofis tipleri düşünülerek geliştirilmektedir. Yüksek mühendislik teknolojileri, kaliteli malzeme kullanımı ve özenle seçilmiş renkleri ile her tip toplantı odasında şıklığın, konforun ve kalitenin temsilcisi oluyor.

Toplantıya katılan her katılımcının motivasyonunu düşürmeden ve ergonomik koşullar oluşturarak toplantı faaliyetlerini mümkün kılmaya çalışan Ersa toplantı masası ürünleri içerisinde ihtiyaca uygun fonksiyonel üniteler barındırıyor.

Ersa Yuvarlak Toplantı Masaları ile Toplantılarınız Daha Verimli Olsun

Ersa toplantı masası modelleri yuvarlak, kare, dikdörtgen formlarıyla iç tasarıma ve toplantı araçlarına uygun seçenekler sunmaktadır. Yuvarlak toplantı masası bulunduğu ortamda optimal yer kullanımı sağlarken katılımcıların birbiri ile iletişimini daha kolaylaştırabiliyor.

Yuvarlak forma sahip Ersa tasarımlardan biri olan Tear ahşap toplantı masası, konik formlu ayak yapısı ile toplantı alanlarında modern, şık ve minimal bir konsept oluşturuyor. Minimal tasarım anlayışını kullandığı modellerinde, çalışma alanlarının daha işlevsel olmasına ve konfor alanı oluşmasına katkı sağlıyor.

Ersa Mobilya’nın kaliteli, modern ve şık toplantı masası serileri ile iş yerlerinize seçkin, ayrıcalıklı bir prestij katabilir; tüm çalışma alanlarınızda verimli, etkin toplantılar gerçekleştirebilirsiniz.

Son Güncelleme: 09.03.2023 11:24
Anahtar Kelimeler:
Toplantı Masası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.