Son Dakika Haberler
2014-09-04 01:35:59

Kadın Suyun Başıdır

Rıfat Hubbezoğlu

benimki@gmail.com 04 Eylül 2014, 01:35




Okulları hallettiler.

Beklentilerine cevap verecek müfredatları ve süreleri oluşturdular. Bu süreçten geçen çocukları bu beklentilerine uygun bir şekilde oluşturdukları kanallardan geçirerek kendilerine hizmet edecek, uygun birer kul haline getirecekler. Şimdi de okul öncesini halletmeye çalışıyorlar.

Okul öncesi dönemde kendilerine benzer, beklentilerine uygun uniformize olmuş çocukların hazırlanması için bunlara uygun kadınları oluşturma derdindeler.

Çöl kültüründe kadının bu derece tahakküm altına alınmasının nedeni doğrumasıdır.

Çöllerin insanoğluna cömert olmaması, doğurdukça nüfusun artacağı, arttıkça da kıt olan kaynakların daha da kıt hale geleceği gerçeği, kadının boyunduruk altına alınmasının ve ataerkilliğin esas temelidir.

Ataerkillik siyasi bir araç haline getirilmekte ve kendilerine hizmet edecek kalabalıkları yaratmak ve düzenlemek kullanılmaktadır.

Kadın suyun başıdır.

Suyun başını tutarak ceplerine sıkıştırılan ajandaya göre yollarına devam etmekteler.

Kadının çıkarılan kararlarla bugünlerde ellerinden teker teker alınan özgürlükler, tıpkı şu anda alındığı gibi, yine kararlarla verilmişti. Verildiğinde ne yapacağını bilemeyen kadın, şimdilerde elinden alındığı zaman keza ne yapacağını bilememektedir.

Bedel ödemediği, uğruna savaşmadığı hakları, haydan geldiği gibi huya gitmektedir.

Olan budur.





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.