• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GÜVENLİK
  3. BEŞ ÇOCUK ANNESİ EŞİNİ İNTERNET KISKANÇLIĞINDAN ÖLDÜRMÜŞ
GÜVENLİK
Yayınlanma: 09 Aralık 2014 - 17:23

BEŞ ÇOCUK ANNESİ EŞİNİ İNTERNET KISKANÇLIĞINDAN ÖLDÜRMÜŞ

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sonrası 5 çocuk annesi eşi Şadiye Yıldız A.'yı tabancayla öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılan

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BEŞ ÇOCUK ANNESİ EŞİNİ İNTERNET KISKANÇLIĞINDAN ÖLDÜRMÜŞ
İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sonrası 5 çocuk annesi eşi Şadiye Yıldız A.'yı tabancayla öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan 34 yaşındaki Ayhan A., "Pişmanım" dedi. Ayhan A., bir süredir eşinin internette başka erkeklerle yazıştığından şüphelenip konuştuğunu, çocukların kendisinden olmadığı yanıtını alınca, kendini kaybedip cinayeti işlediğini söyledi.
Davaya konu olan olay, geçen Temmuz ayında Altındağ 4400 sokakta meydana geldi. Şadiye Yıldız A., eşi Ayhan A., ile yaşadığı tartışma sonrası ağabeyini aradı. "Bu adam beni öldürecek, beni kurtarın" diyen Şadiye Yıldız A. ve 5 çocuğunu, gelen ağabeyi kendi evine götürdü. Ayhan A. ertesi gün özür dileyerek eşini ve çocuklarını evine geri getirdi. En küçüğü 4 aylık en büyüğü ise 9 yaşında olan 5 çocuk, yan odada uyurken akşam yemeğinde başlayan tartışmada Ayhan A. eşi Şadiye Yıldız A.'yı tabancayla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Ayhan A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Ayhan A. hakkında 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Bugünkü duruşmaya 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan yargılanan tutuklu sanık Ayhan A., avukatı, ölen eşinin ağabeyi Serdal Çevik ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vekili Emine Şentüfekçi katıldı.
Sanık, Ayhan A., ifadesinde, eşiyle 2003 yılında Konya'da evlendiklerini, 2009 yılında çalışmak üzere İzmir'e taşındıklarını, 3-4 yıl öncesine kadar aralarında sorun yaşanmadığını söyledi. Bir süredir eşinin internette başka erkeklerle yazıştığından şüphelendiğini, olay günü eşine bu durumu sorduğunda kendisinden boşanmak istediğini, çocukların kendisinden olmadığını söyleyip küfür ettiğini iddia eden Ayhan A., "Kendimi kaybettim. Fırında sakladığım tabancayı alarak ateş ettim. Keşke olmasaydı, çok pişmanım. Beş çocuğum var. Hak etmediğim şeylerle karşılaştım. Mağdurum, eşimin tüm yazışmalarının ortaya çıkarılmasını istiyorum" dedi.
Ölen kadının ağabeyi Serdal Çevik ise sanığın kardeşine şiddet uyguladığını, bu yüzden kardeşinin daha önce 5-6 kez çocukları da alarak kendi evine geldiğini, sanığın her seferinde kardeşini ikna ettiğini anlattı.
Mahkeme heyeti, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının davaya katılma talebinin kabulüne, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

FOTOĞRAFLI

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Hastanesi'nde cinsel içerikli film skandalı
Hastanesi'nde cinsel içerikli film skandalı
Kaşif Kozinoğlu'nun mezarı açıldı | Dün ertelenmişti
Kaşif Kozinoğlu'nun mezarı açıldı | Dün ertelenmişti
Kentsel dönüşümde yıkılan evin duvarından 25 kilo bal çıktı
Kentsel dönüşümde yıkılan evin duvarından 25 kilo bal çıktı
Ters yöne girdi, polise direndi, gazetecilere tükürdü
Ters yöne girdi, polise direndi, gazetecilere tükürdü
Son Haberler
16 Eylül 2026 haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
16 Eylül 2026 haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
Sosyal Medya, Yapay Zekâ ve Estetik Cerrahi: Gördüğümüz Her Şey Gerçek mi?
Sosyal Medya, Yapay Zekâ ve Estetik Cerrahi: Gördüğümüz Her Şey...
Ayçiçek Hasat Şenliği Silivri'de yapıldı
Ayçiçek Hasat Şenliği Silivri'de yapıldı
Sıfır Atık ile Yeniden Siirt Defilesi 25 Eylül'de
Sıfır Atık ile Yeniden Siirt Defilesi 25 Eylül'de
Ramazan Altuğ Adıyaman Çiğköfte, yıl sonu hedefi 300 şube
Ramazan Altuğ Adıyaman Çiğköfte, yıl sonu hedefi 300 şube
ERCİŞ'TE 3 AYLIK EVLI KADIN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
ERCİŞ'TE 3 AYLIK EVLI KADIN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.