Ersun Hocaya sormazlar mı

   Fenerbahçe evinde son derece kolay kazanacağı maçı önce zora soktu sonra farklı almasını bildi.

   Ersun Yanal bu maça Ferdi Kadıoğlu’nu yedek oynatarak başladı.Oysa Ferdi son derece formda olan ve gol yollarında etkili bir genç yetenek.Mutlaka Ersun Hocanın bildiği vardır diye baktık.

  Karşılaşmaya sarılacivertliler yine beklenenin dışında bir oyunla başladılar.Yan paslar ve geri pasların bol olduğu dakikalarda kalelerinde golü de gördüler.Yenilen golden sonra kendine gelen sarı lacivertliler kısa sürede önce beraberliği sonra galibiyeti yakaladılar..Ama bunda da en büyük pay Vedat Muriq’te oldu.Adeta ilk yarıda takımını hayata döndürdü.Önce beraberlik golünü attı.Gustavo ise adeta jenerik bir golle takımını öne geçirdi.Ardından Vedat Muriq olmayan pozisyonda topu kazanarak farkı 2’ye çıkardı.

   İlk yarıda Ozan ve Rodrigues son derece beklenenin dışında oyun sergilediler.Rodrigues gol nasıl atılmazın en güzel örneklerini verdi.

   Ersun Yanal ikinci yarıda oyuna aldığı Ferdi ile farka gitti.Ferdi gerçekten yetenekli bir oyuncu.Oynuyor gol yollarında paslar veriyor ve goller atıyor.Adeta hocasına ben bu takımda ilk onbirde oynarım dedirtiyor.Haksız da sayılmaz.

   Kruse ise ilk defa sarılacivertli forma ile gol sevincini yaşadı.Ancak daha doksan dakika oynamaya hazır değil.

   Gençlerbirliği Hamza hoca ile ilk mağlubiyetini aldı.Ama sahada iyi mücadele ettiler.Oyunu biran olsun bırakmadılar.

   Fenerbahçe iki haftadır aldığı beraberlikten sonra galibiyet ile tanıştı.Ve Lig yarışında yoluna devam etti.Ancak bu maçtan çıkarılacak olumlu sonuçları teknik heyet dikkate almalı.Ve en önemlisi Fenerbahçe artık deplasamanda kazanmasını bilmeli.Zira haftaya lider DG Sivasspor ile deplasamanda oynayacakalr.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.