Fenerbahçe zirveye ortak oldu

   Fenerbahçe yoğun maç trafiğinden 9 puanla çıkmasını bildi.Medipol Başakşehir,Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor maçlarını alan sarılacivertliler Beşiktaş ile Lig’in zirvesine oturdular.

   Teknik Direktör Erol Bulut Aytemiz Alanyaspor maçına Kasımpaşa maçından Mert Hakan, dışında aynı kadro ile çıktı.Fenerbahçe’de 4-2-3-1 sistemi gayet iyi işliyor.Defansta sağ bekte Nazım, göbekte Sadık ve Tissernd, sol bekte Caner, hemen önlerinde Ozan ve Gustavo, ortada Valencia,Pelkas,Sinan ve ilerde Thiam.

   Son iki maçta son derece etkili futbol oynayan Sinan bu futbolunu nefis bir golle de taçlandırdı.Fenerbahçe maçın başından itibaren kontrollü oyununu sürdürerek maçta üstünlüğünü kurdu.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında Pelkas nefis golle takımını 2-0 öne geçirdi.Oyun bundan sonra Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sürerken ortaya hakem Halil Umut Meler sahneye çıktı.80. dakikada Nazım, Bareiro mücadelesine faul çaldı.Nazım oyuncunun omuzuna çarpıyor Alanyasporlu oyuncu başını tutup yere atıyor kendisini ve hakem bu pozisyonu görmüyor.Bu faul sonrası oluşan penaltı golü ile Alanyaspor maçtaki tek golünü buldu.Bu karşılaşma berabere bitse hakem Halil Umut Meler bu hatasının sorumluluğu altında kalırdı.

   Lig’de hakemlerimize çok iş düşüyorlar.Tabiki onlarda insan hata yapabilirler ama göz göre basit hatalara düşmemeleri gerekir.

   Fenerbahçe eski keyifli futbol oynadığı günlere döndü.Semeresini de aldığı galibiyetlerle görüyor.

   Fenerbahçe bu galibiyetle Lig zirvesine Beşiktaş ile yerleşti.Sarılacivertliler pazartesi BB Erzurumspor ile deplasmanda oynayacaklar.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.