Babasına bombalı saldırıyı itiraf etti

  Hafta başında işyerinde bombalı bir paketle saldırıya uğrayan Osman Özdemir Kudaş’ın oğlu suçunu itiraf etti.

17 Kasım 2016 Perşembe 20:29
Babasına bombalı saldırıyı itiraf etti






        Babasına bombalı saldırıyı itiraf etti
   Hafta başında işyerinde bombalı bir paketle saldırıya uğrayan Osman Özdemir Kudaş’ın oğlu suçunu itiraf etti.
   Eski bakanlarından Kemal Kurdaş'ın torunu olan Alican Kurdaş, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince, babasının tedavi gördüğü Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözaltına alınmıştı.
   TEM Şube'de geçirdiği 72 saat boyunca hakkındaki iddiaları inkar eden ve 9 saatlik sorgusu boyunca çelişkili bilgiler veren Alican Kurdaş'a dün güvenlik kamara kayıtları izletildi.
   Kamera kayıtlarını izleyen Alican Kurdaş, başında kaskla taksiye bindiği ve kayıtlarda yüzü görülmediği için iddiaları reddetmeye devam etti. Kurdaş, parmak izlerinin eşleştiğinin belirlendiği söylenince, “Evet ben yaptım” demekle yetindi. Saldırı ile Alican Kurdaş e “Çocukluğumda yaşadıklarımla alakalı” dedi.
   Eski maliye bakanlarından Mustafa Kemal Kurdaş'ın 30 yaşındaki torunu Alican Kurdaş’ın annesi Kiraz Gökırmak ve babası Osman Özdemir Kurdaş, 32 yıl önce evlendi. Çiftin Alican ve Ege isimli 2 çocukları oldu. Alican Kurdaş 7 yaşındayken anne ve babası ayrıldı.İkinci eşinden de ayrılan Kurdaş’ın 2 oğlununda annelerinden ayrıldığı için babalarıyla sorun yaşadığı öğrenildi. Japonya’da okuyan Ege Kurdaş’ın babasının 2013 yılında annesinden ayrılması sebebiyle, çevresinde Kurdaş soyismi yerine annesinin soyadını kullandığı öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.