Silivri depremi, fakülte binalarında kolonları çatlattı

Tekirda Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekoğlu binası, Silivri Depremi sırasında kolonları çatladığı için tahliye edildi.

02 Ekim 2019 Çarşamba 15:54
Silivri depremi, fakülte binalarında kolonları çatlattı






Silivri depremi, fakülte binalarında kolonları çatlattı


İstanbul başta olmak üzere Marmara Denizi çevresinde çok sayıda yerleşim biriminde korkuya neden olan Silivri depremi, Namık Kemal Üniversitesi'nde kolonları çatlattı

İstanbul'da çok sayıda binanın boşaltılmasına neden olan Silivri Depremi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'ne de zarar verdi. İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı.

Silivri açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremi İstanbul'dan sonra en fazla hissedildiği Tekirdağ'da, Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binasında hasar meydana geldi. Yapılan incelemede binanın zemin katındaki kolonlarında patlamalar meydana geldiği tespit edilerek, bina boşaltıldı. Binan çevresine de emniyet şeritleri çekildi. Binaya öğrenci ve akademisyenlerin de girmesi yasaklandı. Yetkililer, binada inceleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, detaylı inceleme yapılacağını söyledi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.