GÖZETLE …. ME    BENİ .

İtiraf ediyorum .

Mark Zuckerberg ‘i sevdiğim doğrudur. Kendisinin haberi yok ama  her sabah mutlu uyanmamı  tamamen ona borçluyum.

İşte bu yüzden de bir sadakatim var tabii. Günde  10-20 dakikamı Facebook’ ta harcayarak kendimce ödeşmek istiyorum.

Ama demedi demesin bu iş giderek zorlaşmaya başladı. 

  • Ponçiğimle şarap keyfi – Havuzlu evimizin bahçesi ☺ ( İşte kadeh işte havuz )
  • Canım babam kalp krizi geçirdi – Özel Edremit Körfez hastanesi ( Bari  yatakta ölmek üzereyken fotoğraf çekmeseydin )
  • Kızım takdirle sınıfını geçti - ………….Koleji (Takdir almayanı dövüyorlar oralarda ☺ )
  • Oğlumu evlendirdik . Allah mutlu mesut etsin - ………Oteli ( Aaa geçen sene de evlenmemiş miydi O )
  • Tatil başlasın – Kırmızı ojeli iki ayağa eşlik eden iki bacakla beraber ( Çok yaratıcı gerçekten )
  • Falanca şarkıcı sahnede şahaneydi . – Valla gittik işte canlı canlı videosu  ( Aaaa ben gidemedim yaaaa  çatlıycam şimdi kıskançlıktan )
  • Ruhunu anlayan biri olsun ki , hayatını ruhunu tercüme ederek geçirme ( Napiiiiimmm ??? )
  • Her anımı müthiş bir zarafetle yaşamayı seçiyorum  ( Başarılar ☺ ☺ )
  • 25. Evlilik yıldönümümüz. Seni çook seviyorum kocacım . ( Buradan mı okudu kendisine de söyledin mi ?)
  • Ve reklamlar , reklamlaaaar

Haaaa  istemiyorsam bakmam , istemiyorsam beğenmem , istemiyorsam gönderilerini engellerim , istemiyorsam arkadaşlıktan çıkarırım . Arkadaşım sen de böyle mutlu oluyorsan, böyle ol . Yapacak bir şey yok  ☺ Devam et …

Yeter ki hastalanma ☺ 

Bak bu hastalık fena ,çooook  fenaaaa ……Ne yaşa bakıyor ne başa , ne cinsiyete , ne sosyal statüye ,  ne ekonomik statüye,  ne eğitime . 

Merak yoluyla bedene bulaşıyor oradan alıp başını gidiyor. Kavgalar, ayrılmalar, boşanmalar, kıskançlık krizleri, depresyon, ohooooo …Durdur durdurabilirsen.

Hastalığın adı STALKING.

Sözlük anlamı : Sinsice yaklaşmak , gizlice sokulmak .  Ve ağırlıklı olarak bu işi sosyal medya ve internet arama motorlarını kullanarak yapmak. Bu hastalığa yakalananlara Stalker  , nöbet geçirdikleri sırada yaptıkları araştırmalara da stalking  deniyor. Bir de genç jenerasyon stalklamak diye bir şey uydurmuş ki hakikaten uydurmuşlar. 

Fazla da türkçesini karıştırmıyoruz. Çünkü yok . selfie gibi , mail gibi …Girmiş , oturmuş türkçemize .Ben napiiiiim.  Yeni bir oturgaçlı götürgeç elementi uyduramam ya ☺ 

Hadi sosyal taciz diyelim bari.

Kısaca, birisi veya birilerinin sosyal medya hesaplarını düzenli olarak mıncıklayıp bilgi edinmeye çalışıyorsan, edindiğin bilgilerle kendince bağlantılara, neticelere ulaşıyorsan, bu seni mutlu ya da mutsuz ediyorsa, benden duymuş olma ama HASTASIN. 

Sadece sevgilinin, kocanın, karının veya çocuğunun en son ne zaman Whats App’a girdiğini kontrol ediyorsan ya da yeni  bir kız /erkek arkadaşın  var , biraz daha tanıyabilmek için  sosyal medya hesaplarına, fotoğraflarına bakıyorsan  henüz masum başlangıç aşamasındasın. 

 Tebrikler. Ama orada kal.  

Eski  sevgilin seni her taraftan engellemişken kendine sahte hesap açıp  onun hesaplarına sızmaya çalışıyorsan  veya  kendini lisede aşık olduğun çocuğun fotoğrafını beğenen kızın eski erkek arkadaşının profilini incelerken buluyorsan ….Eyvah Eyvahhh!! 

 Bir sonraki aşamada erkek / kız arkadaşının bir arkadaşının ablasının arkadaşının damadının beğendiği gruba üye olan birisinin sevgilisinin pilates hocasının öğrencisinin bütün fotoğraflarını incelerken bulabilirsin.

Daha da kötüsü tam kurcalama sırasında, oğlunun nefret ettiğin kız arkadaşıyla öpüş kokuş fotoğrafını kızın hesabını didiklerken beğenebilirsin. Yeni erkek arkadaşının eski kız arkadaşının yeni sevgilisine arkadaşlık talebi gönderebilirsin.  Hiç olmayacak birinin üç sene önceki resmine kalp koyabilirsin… Ve işte o an yer yarılsa da yerin dibine girsem diyeceğin an olur. Temizleyebilirsen temizle ☺☺ 

Ya da bırak dağınık kalsın. Gitti bir kere ☺  

Bir an için , bende bu sakarlık varken , bir gün bu hastalığa yakalanırsam ne tür rezaletlerde başrol  oynarım diye düşündüm de….. Aman töööbeee töööööbeeeee…..

Koymasınlar kardeşim fotoğraflarını, videolarını ortalık yerlere, bakarlar valla …☺

 Öyle ya… stalker yemleyicilere ne demeli, daha bu pozisyonun İngilizcesi bile icat edilmedi .☺

Dur şu Kos’tan bir kadeh kaldırayım da komşum Pelin bir çatlasın ,baksana çantama 4500 tl ,  sen misin beni bırakan bak senden yakışıklısını buldum , göbeğime de  laf ettin ama senden sonra 15 kg verdim  aha da fotoğrafı , özlü sözler , giydirmeli şiirler daha da neler neler …..

Anlaşılan herkes bir yol tutturmuş gidiyor. Alan memnun satan memnun… Ben hiç bulaşmayayım en iyisi.

Bak eylül de  geldi …. SONBAHAR… En sevdiğim mevsim. 

Açtım kollarımı bekliyorum. Gel… Bütün renklerinle GEL .

Bihter Bangı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.