Bodrum Sahilleri Doldu

Bodrum'da hava sıcaklığı 28 dereceye ulaşırken, sahiller tatilci ve turistlerle dolup- taştı.

29 Nisan 2015 Çarşamba 13:15
Bodrum Sahilleri Doldu






 
                    Bodrum Sahilleri Doldu
     
     Bodrum'da hava
sıcaklığı 28 dereceye ulaşırken, sahiller tatilci ve turistlerle dolup- taştı. 

Bodrum'da hava sıcaklığı bu yıl ilk kez 28 dereceye kadar ulaşırken, deniz suyu ısısı da 19 dereceye ulaştı. 8-10 derece birden artan sıcaklığın etkileri sahil ve plajlara yansıdı. Kumbahçe, Gümbet, Paşatarlası ve Bitez plajları; tatilci ve turistlerde dolup taştı. Turistler, güzellikleriyle modelleri aratmadı. Güneş banyosu yapan, su sporlarıyla stres atan turistler; tatilin keyfini çıkarmaya başladı.

                               TURİZMCİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

   Parkım Ayaz Otel Müdürü Turizmci Deniz Ayaz Özer, turistlerin gelmeye başladığı halde havanın pazar gününe kadar yeterince ısınmadığını anlatırken şöyle dedi:
"Hava sıcaklığı 10 derece birden artında, yerli ve yabancı konuklarımız sahile akın etti. Deniz ve güneşin tadını çıkardı. Bodrum bu yıl ilk kez bu kadar sıcak bir havayı gördü. Sanırım geç gelen yaz bundan sonra böyle devam eder. Bodrum'un bilindik ve alışıldık görüntüleri ortaya çıkmaya başladı. Turizmci olarak bizimde yüzümüz güldü." 

Son Güncelleme: 29.04.2015 13:19
Anahtar Kelimeler:
BodrumSahil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.