Ertuğrul Sağlam: İnandığımız halde bu işi başarırız

24 Ağustos 2011 Çarşamba 14:42
Ertuğrul Sağlam: İnandığımız halde bu işi başarırız






Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi Play Off turunda 2 - 1 yenildikleri maçın rövanşıda yarın karşılaşacakları Anderlecht takımını 2 farklı skorla yenmeleri gerektiğini söyledi. Sağlam, "Arkadaşlar ile konuştuk, kendilerine inandıkları takdirde bu işi başarabileceklerini konuştuk." dedi.
Başarılı teknik adam, Belçika'ya gitmeden önce Yenişehir Havaalanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çok zor bir skor ortaya koymaları gerektiğini dile getiren Sağlam, tur için iki faklı galip gerektiğini söyledi. Sağlam, şöyle konuştu:
"Hiç kolay olmayacak bizim için. İlk maçta elimize geçirdiğimiz fırsatı değerlendiremedik ama bu kez fırsatı yakalamak için uğraşacağız. Tabi ki kolay bir iş değil ama futbolda inandığınız zaman birçok şeyi başarıyorsunuz. Biz 2 sene önce Fenerbahçe ile bir kupa maçı oynadık. 3-0 yenildik ve ikinci maçta 3-0 öne geçtik. Bunu yapabilen arkadaşlar bunlar. Bizim için de, belki herkes için de sürpriz olacak sonucu almak için oraya gidiyoruz. Arkadaşlar ile konuştuk, kendilerine inandıkları takdirde bu işi başarabileceklerini söyledik."

CEZA İPTALİ BİZİ MOTİVE EDECEK
Futbol Federasyonu'nun 5 maçlık tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasını iptal etmesini de değerlendiren genç çalıştırıcı, şunları kaydetti:
"Bunu bekliyorduk biz bu cezayı hak etmemiştik. Ağır bir karar, bence adalet yerini buldu. Bu konuya hassas yaklaşanlara teşekkür ediyorum. Bu hem yarınki maç hem de ilerisi için iyi motive kaynağı olacak."

İLK MAÇTA OYNAMAYAN 3 OYUNCU OYNAYACAK
Bir gazetecinin, "Kadroda yapılan revizyonun takıma nasıl yansımasını bekliyorsunuz?" şeklindeki sorusuna ise Sağlam, şöyle cevap verdi:
"Bize olumlu yansımasını bekliyoruz. İnşallah hem arkadaşlar hem de bizim için hayırlı bir iş olmuştur. İlk maçta oynamayan en az 3 arkadaşa görev vermek zorundayız. Elimizden geldiğince tarihi sonucu almak istiyoruz."
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.